LIVESÄNDNING

STARTA EGET

som franchisetagare!

LIVESÄNDNING

Tisdag 29 september KL 18.00 – 20.00

Livesändning 29 sept

Byt karriär och starta eget som franchisetagare

Vill du starta ett eget företag? Då kan du bli franchisetagare. Istället för att komma på en ny affärsidé så kan du betala för rätten att använda ett redan etablerat företags affärsidé och varumärke. Det kallas franchising.

Vad är franchising? Ett franchisesystem består av en franchisegivare och ett antal franchisetagare där franchisegivaren hyr ut sitt varumärke och sina driftsmetoder till franchisetagaren. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet.

Vad innebär franchising för dig? För dig innebär franchising en möjlighet att dra nytta av ett redan existerande varumärke och ett fungerande affärskoncept. Mot ersättning får du som franchisetagare gå in i en färdigt koncept. Franchising bygger på ett samarbete mellan två självständiga parter. Du driver ditt eget företag och är ägarmässigt oberoende.

Med anledning av coronaviruset genomför vi denna digitala livesändningen där personer från hela Sverige kommer att lära sig om franchise och kunna ställa frågor online. Detta ersätter höstens ordinarie fysiska öppna informationsträffar.

Livesändningens innehåll

Direktsänt franchiseprogram. Franchisenyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, franchisekoncept presenterar sig och filmklipp. Sammanfattningsvis en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ska ge dig en god inblick i franchise och kunskap i vad det innebär om man vill starta eget som franchisetagare.

  • Datum: Tisdag 29 September 2020
  • Tid: Kl. 18.00 – 20.00
  • Plats: Livesändning, du kan se oss från hela världen 🙂
  • Pris: Kostnadsfritt
  • För vem: Informationskvällen vänder sig till dig som är nyfiken på franchise och veta mer om hur det fungerar.
  • Sista anmälningsdag: Senast kl 18.00 DAGEN INNAN livesändningen.
  • Kontaktperson: Ramona Byrö, projektledare, 0733-755 990, ramona@franchisetorget.se