Bygg egen kedja

För dig som vill expandera

Vill du etablera dig på flera orter runt om i Sverige, Europa eller i Världen? Då kan du bli franchisegivare. Istället för att växa på egen hand så kan du få betalt för att hyra ut din företags affärsidé och varumärke. Det kallas franchising. Franchising bygger på ett samarbete mellan två självständiga parter. Du driver ditt eget företag och är ägarmässigt oberoende. Se driftkrafterna till varför fler företag väljer att expandera med franchise:

 

  • Snabbare tillväxt
  • Mindre kapital pga att franchisetagaren tar investeringen
  • Stordriftsfördelar
  • Få nya intäkter 
  • Vill bygga en kedja och få kollegor

Kurs

Franchisetorget arrangerar utbildningar och kurser. Basen finns i vår fokusering mot företag som vill växa. Välj bland öppna eller webbkurser.

Workshop

Innan du drar igång med en franchiseuppbyggnad rekommenderar vi att du genomför en workshop internt eller tillsammans med oss. Syftet är att ta reda på om ert företag/affärskoncept passar som franchise och vad det isåfall finns för möjligheter i tillväxt, lönsamhet och vad det krävs av er i tid och investering. 

Bygga modell

Vi hjälper företag, hela vägen från att bygga franchisemodellen till rekrytering av franchisetagare, expansion och utveckling. Vi ser till att franchise blir på riktigt!