010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva 55Plus på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2009
  • Omsätter: 111 Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 40 st franchisetagare i Sverige och 9 st i Finland
  • 55Plus siktar mot att bli störst inom seniorbemanning.
  • Lediga distrikt: Borås, Karlstad, Uddevalla, Skara, Skövde, Trollhättan
  • Bransch: Hushållsnära tjänster
  • Län: Flera
  • Egen insats: 75 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Välkommen till ett av de snabbast växande och mest lönsamma franchisekoncepten inom den spännande branschen seniorbemanning. Vår verksamhet genomsyras av tillväxt, entreprenörsanda, stolthet och en glädje som saknar motstycke! 2021 omsatte vi 111 MSEK och vi finns på ett 40-tal orter i Sverige och vi finns dessutom i Finland

Vårt koncept

Vårt mål är att alltid ha det mest fördelaktiga franchisekonceptet på marknaden och skapa en stark win-win-situation för alla inblandade – såväl kunder, medarbetare och franchisetagare. Vi tror på en verksamhet där alla jobbar långsiktigt mot samma mål, där stöd och rådgivning endast finns ett samtal bort! 

Profil

Med passion, stort engagemang och dagligt driv levererar våra franchisetagare uppskattade tjänster till tusentals kunder. Om du också brinner för att bygga och driva en egen verksamhet inom ramen för ett framgångsrikt franchisekoncept och dessutom älskar att jobba med människor, då är du rätt person för 55Plus!

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i 55plus?

”Du behöver inte vara rädd, det är enkelt att nå break-even (75 000 kr). Jag har kört nu i flera år och varje dag ringer sex nya kunder. Vi ser att det är ett fungerande koncept. Hemligheten är att tänka långsiktigt.” 

  – Leif Carlsson, FT i Vetlanda 

  

”För mig var en egen verksamhet något nytt, då var det skönt att veta att man backas upp med bland annat ekonomiavdelning, hemsida och arbetsmiljöfrågor. Då kan jag lägga all min kraft på att hitta bra medarbetare och fler kunder. Det är skönt att ha någon med sig, någon att bolla med när man kastar sig ut för första gången.”

  – Christian Neumann, FT i Hässleholm 

”Ger du järnet och fokuserar på rekrytering, att hitta kunder och vårda relationen med medarbetare och kunder så kommer du lyckas.” 

– Joakim Borén, VD 55Plus 

Informationsträff

Vi kommer att köra en digital informationsträff den 19 oktober kl 18.00-18.30 samt en fysisk träff den 20 oktober kl 18.00-19.00 i Göteborg 

Bilder

Film

Vill du representera 55Plus?

Vill du vara med och driva ett uppskattat och välmående företag under stor frihet? Vi stöttar dig i det administrativa så att du kan fokusera på att bygga långvariga relationer med kunder och medarbetare.

Kontaktperson

Namn: Joakim Borén, VD
Huvudkontor: Helsingborg
Mob: 0733-514748
E-post: joakim.boren@femtiofem.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev: