010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Boligheter på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2013
  • Omsätter: 6 Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 4 st franchisetagare 
  • Inredningsbutik som inspirerar hemmet!
  • Ledigt distrikt: Hela Sverige
  • Bransch: Försäljning, inköp, marknadsföring
  • Län: Alla
  • Egen insats: Upp till 500 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Boligheter® är en fysisk inredningsbutik i centrala Västervik, men vi vågar påstå att vi byggt ett varumärke som är känt långt utanför vår stads gränser. På Instagram har vi idag över 70 000 följare och vi når inredningsintresserade över hela landet varje dag via vårt största skyltfönster.

Anna och Oscar grundade Boligheter 2013 i en liten lokal på andra våningen på Storgatan i centrala Västervik. Butiken fylldes med inredning, inspiration, väl valda varumärken och med det som har blivit Boligheters gråa tråd. Känslan för detaljer, service och ständig förändring. 2015 flyttade vi ner på markplan till en dubbelt så stor yta och där bedrivs konceptet idag.

På Boligheter väljer vi ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av hög klass med en exklusiv känsla, som presenteras i en spännande och inspirerande shoppingmiljö.

Vårt koncept

Allt vi gör syftar till att kunden ska känna att de kan skapa miljön hemma som de önskar. De köper inte bara en produkt utan en känsla och en vision om resultatet. Vi har detta i åtanke när vi bygger butik, väljer ut våra varumärken och sortiment, i våra sociala media och inte minst genom bemötandet i butiken. Våra dagliga Instagram-inlägg både i bild och film syftar till att ge kunden inspiration och ta
med sig det hela vägen hem. Vi brinner för inredning och att ge service – att komma till oss ska kännas som att komma till en vän

FRANCHISETAGARENS VERKSAMHET
Som franchisetagare i Boligheter – kedjan så driver du ditt eget bolag (AB) som är helt skilt ifrån givarbolaget Boligheter Franchise AB. Butiken ska drivas av dig som ägare.

VÅR MÅLSÄTTNING
Du som Franchisetagare ska bygga ett framgångsrikt företag med god lönsamhet och att du kan växa med antalet anställda och fler kunder i din butiks upptagningsområde. Vi önskar också att ditt företag ska uppnå ett högt värde så att du som ägare till
Franchiseenheten ska kunna sälja butiken till någon som vill fortsätta driva den i Boligheter-anda om det är ditt mål framöver. Vi vill att detta ska bli en bra affär för dig som Franchisetagare.

Profil

Tycker du om servicebranschen och att skapa goda relationer till kunder och kollegor? Är du dessutom levnadsglad, intresserad av inredning och gillar vår stil? Då kanske du vill bli franchisetagare på Boligheter® – i din stad?

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Boligheter?

– Så roligt och härligt att få inspirera andra med vårt fina sortiment och att få jobba med att skapa fina miljöer i butiken. Sälj och inredning är ju så kul! Känslan när man ser hur nöjd en kund är efter sitt inköp när den lämnar butiken är så glädjande.

Informationsträff

Bilder

Film

Visste du att...

Trendfärgen Greige har plockat fördelarna som grå och beige kulörer har men inte nackdelarna. Det gör att den är vacker att kombinera med de flesta typer av kulörer samtidigt som den ger en vacker ton åt rummet. Kulören är inte lika kall som en neutralgrå kan bli och inte heller så kulört och tydlig som en beige ”caffe latte” färg.

Kontaktperson

Namn: Oscar Dahl
Huvudkontor: Västervik
Tel: 070-633 98 17
E-post: oscar@boligheter.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev: