Gourmetkorv

 

  • Startades: 2008
  • Omsätter: 16 miljoner kr
  • Antal FT: 4 st egna enheter och söker nu sin första franchisetagare
  • En streetfood restaurang med kvalité som serverar korv från hela världen.
  • Ledigt distrikt: Borås
  • Bransch: Hotell, restaurang, storhushåll
  • Län: Västra Götaland
  • Egen insats: Upp till 250 000 kr
  • Status: Ny enhet

Om kedjan

Gourmetkorv startade i en liten lokal på Södra Larmgatan våren 2008. Nu har vi fyra restauranger i olika storlekar runt om i göteborg och är redo att expandera till nya städer och vill ha din hjälp. Vår idé är att servera olika kvalitetskorvar på ett lite annorlunda och unikt sätt.

Vi har blivit omnämnda i bland annat New York Times och andra medier som stället att besöka för smakrik kvalitétsmat. Vi jobbar bara med råvaror av högsta kvalitet, korvarna vi serverar innehåller mellan 85-95 % kött och är utan tillsatser. Vi samarbetar med lokala charkuterier som även tillverkar korvar enligt vårt recept.

INFORMATION

– för dig som är intresserad att veta mer om vad det innebär
att starta eget som franchisetagare på Gourmetkorv.
VAR: Fedelta, Sandwalls Plats 13, Borås
NÄR: Måndag 28 okt kl 18-19
Alla är välkomna som är intresserade att veta mer. OBS! Har du inte möjlighet att komma men vill veta mer, klicka på Boka plats här och välj det alternativet.

Kontakta etableringsansvarig

Anders Svensson
Franchiseansvarig, Gourmetkorv
Mob.: 070-757 22 89
E-post: anders@franchisetorget.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Nyhetsbrev