
Snabbfakta
- Startades: 2008
- Omsätter: 16 Mkr
- Antal FT: Idag har vi 4 st egna enheter och 4 st franchisetagare
- En streetfood restaurang med kvalité som serverar korv från hela världen.
- Ledigt distrikt: Borås
- Bransch: Restaurang
- Län: Västra Götaland
- Egen insats: Upp till 250 000:- (Mer info)
- Status: Ny enhet
Om oss
Gourmetkorv startade i en liten lokal på Södra Larmgatan våren 2008. Nu har vi fyra restauranger i olika storlekar runt om i göteborg och är redo att expandera till nya städer och vill ha din hjälp. Vår idé är att servera olika kvalitetskorvar på ett lite annorlunda och unikt sätt.
Vi har blivit omnämnda i bland annat New York Times och andra medier som stället att besöka för smakrik kvalitétsmat. Vi jobbar bara med råvaror av högsta kvalitet, korvarna vi serverar innehåller mellan 85-95 % kött och är utan tillsatser. Vi samarbetar med lokala charkuterier som även tillverkar korvar enligt vårt recept.
Vårt koncept
Gourmetkorv passar utmärkt för dig som vill kombinera att driva en egen restaurang med familjelivet. Restaurangens öppettider och vår genomarbetade support gör det lätt att kombinera.
Profil
Vi söker dig som älskar service och att möta go’a kunder varje dag. Ålder, bakgrund och erfarenhet har ingen stor betydelse.
Franchisetagare berättar
Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Gourmetkorv?
–
Informationsträff
Webinar 7/12
Bilder
Film
Visste du att...
Varmkorv var den första maträtten som en människa åt på månen. Det var Neil Armstron och Buzz Aldrin Jr. som mumsade i sig en varsin varmkorv på månen 1969

Kontaktperson
Namn: Anders Svensson, Franchiserekrytering
Huvudkontor: Sverige
Mob: 070-757 22 89
E-post: anders@franchisetorget.se
Tips & Inspiration
Checklista franchiseavtalet
Inspirationsfilmer
Franchise statistik
Senast nytt om franchise?
Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev: