010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Hamam Oriental på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2010
  • Omsätter: 4 Mkr
  • Antal FT: Vi söker vår första franchisetagare
  • Sveriges och världens första friskvårdsklassade Turkiskt-bad
  • Lediga distrikt: Göteborg, Malmö, Stockholm, Södertälje
  • Bransch: Upplevelse och Hälsa
  • Län: Flera
  • Egen insats: 500 000:- – 750 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Hamam en tusenårig tradition.

Hamam Oriental är ett spa i turkisk miljö. Att bada hamam har en tusenårig tradition.

Vi arbetar i upplevelsebranschen där vi skapar en oas för gästerna som är i behov av att slappna av och fly undan vardagsstressen. Hos oss kan du besöka hamamets ångbastu eller bli skrubbad från topp till tå med en turkisk massage som får även de hårdaste spänningarna i kroppen att försvinna.

Behandlingar är den centrala delen i Hamam Orientals erbjudande till gästen, därför är det viktigt att gästen känner att upplevelsen är genuint turkisk. Behandlingarna är framtagna av hamammästaren Ziya Gürsoy som har flera års erfarenhet från hamam runt om i Turkiet

Vårt koncept

HAMAM ORIENTAL – TRADITIONELLT TURKISKT BAD

Vi brinner för att hjälpa våra gäster därför har det också genomsyrat vårt arbete när vi har skapat vår franchise. Genuinitet är genomgående i vårt koncept, allt från bemötandet till behandlingarna och maten.

Ni hjälper era gäster och vi hjälper er till framgång.

· Nyckelfärdigt Hamam Oriental

· Utbildning att vara egenföretagare

· Utbildning av daglig drift

· Utbildning Spa & Massage av en Hamam-mästare

· Du är inte ensam

· Etableringsstrategi

· Hjälp med marknadsföring

· Leverantörsrabatter

· Avtal med förmedlare

Profil

Efterfrågan på hamambad har blivit så stort att tiden är mogen för fler Hamam anläggningar. Då jag har stor erfarenhet av Hamam och hamambehandlingar att starta upp flera anläggningar runt om Sverige där vi kan erbjuda det kunderna i första hand efterfrågar. Du som kommer att vara franchisetagare kommer att ha mycket kul. Man tröttnar aldrig när man driver Hamam.

Franchisetagare berättar

Om jag skulle födas på nytt, då skulle jag önska födas som hamammästare igen.

Den tusenåriga hamamkulturen har tagit en stor plats i svenska hjärtan, som hamammästare är min största belöning att gästerna alltid är nöjda. Vi vill att våra gäster ska uppleva att de får den bästa tänkbara upplevelsen under ett besök hos oss, de ska känna sig som kungligheter.

Jag och min fru har skapat ett eget paradis här på jorden, för det är precis så det känns att bada hamam, som att vara i paradiset. skapat ett paradis, för att bada Hamam känns som om man är i paradiset.

Efterfrågan på hamambad har de senaste åren blivit så stor att tiden är mogen för fler att öppna upp fler hamamanläggningar. Då jag har stor erfarenhet av hamam och hamambehandlingar vill vi nu sprida den kunskapen så att fler anläggningar kan öppnas runt om Sverige. Som franchisetagare i Hamam Oriental kommer du vara en mycket viktig del i vår fortsatta utveckling där vi tillsammans får fortsätta att sprida hamams fantastiska tradition.

Informationsträff

Bilder

Film

Visste du att...

Många svenskar som badat hamam i Turkiet åker varje år tillbaks för att återigen få uppleva den njutning ett hamambad ger, Hamam Oriental erbjuder detta som första helt äkta Hamamet i Sverige.

Kontaktperson

Wasim Bitar, Franchisetorget
076-0379717
wasim@franchisetorget.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: