Intresserad av att driva Kebaberia 5RPM Döner på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 1996
  • Omsätter: 12 Mkr
  • Antal FT: Vi söker vår första franchisetagare 
  • Framgångsrikt restaurangkoncept som serverar Centraleuropas genuina smaker.
  • Ledigt distrikt: Stockholm
  • Bransch: Hotell, restaurang, storhushåll
  • Län: Stockholm
  • Egen insats: Upp till 500 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Kebaberia 5 RPM Döner är ett familjeföretag med rötter från tidigt 1980-tal då familjen Yuksel kom till Sverige. Därefter följde en historia med större och mindre restauranger, den kanske mest kända är Kebab och Grillhouse som efter att ha mättat göteborgarnas magar i 22 år nu bytt namn till Kebaberia 5 RPM Döner samt moderniserat sitt koncept. Det nya lyckade konceptet startar nu med sin bas i Göteborg franchise i Stockholm för att sedan växa sig större och erbjuda sitt koncept i flera städer runt om i Sverige.

Vårt koncept

Kebaberia 5 RPM Döner är ett tydligt och framgångsrikt restaurangkoncept som serverar Centraleuropas genuina smaker. Ett nytänkande, modernt och profilerat snabbmatskoncept byggt på tradition. Grunden i köket är kebab (grillat kött i olika former), döner (grillat kött som skivas från roterande spett) och falafel som serveras i en modern miljö. Konceptet fungerar framförallt i mindre lokaler i centrala citylägen, men kan vara ytmässigt flexibelt och kan även anpassas till gallerior, köpcentra, järnvägsstationer mm. Kebaberia erbjuder takeaway men vill samtidigt vara en mötesplats där unga som gamla möter både nya och gamla bekantskaper. En plats mitt i centrum med liv och rörelse som på samma gång ger gästerna en chans att varva ner.

Profil

För att lyckas som franchisetagare söker vi dig som har ett stort engagemang för kundnöjdhet och kvalitet. Det är du och dina medarbetare som gör skillnad och säkerställer upplevelsen genom kundmötet och maten ni serverar. Du arbetar proaktivt för att säkerställa en bra försäljningsprocess och bidrar på så vis till ökad kvalitet i hela kundprocessen. Du utvecklar och driver din lokala verksamhet i linje med verksamhetens övergripande strategier för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden. Som person är du kommunikativ, stresstålig och prestigelös. Du brinner för affärer, service och har viljan att starta något från grunden där du blir en stor del i företagets fortsatta resa och lyckade utveckling.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av försäljning, personalansvar, rapportering, resultat- och finansiell uppföljning. Det är en fördel om du har drivit egen verksamhet tidigare och du är väl förtrogen med dagens teknik, olika affärssystem och digitala lösningar. Du är en nyfiken person som ser möjligheter och tar personligt ansvar för helheten i din verksamhet. Du är duktig på att prioritera, är noggrann och har ett starkt driv. Du sätter kunden framför allt samtidigt som du är en förebild för dina medarbetare, som du coachar och motiverar.

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Kebaberia Döner?

– Vi söker vår första franchisetagare och så fort hen är på plats kommer vi att lägga upp en intervju här

Informationsträff

Bilder

Film

Film kommer inom kort.

Visste du att...

Kebabens ursprung är något oklart? Det finns de som hävdar att en tidig variant av kebaben omnämndes redan under antiken i Homeros Odysséen. Andra hävdar att kebaben har sitt ursprung i Iran. Enligt den teorin var det medeltida soldater som uppfann kebab genom att grilla kött spetsat på sina svärd över öppen eld. En turkisk legend påstår däremot att det var ottomanska sultaner som i slutet av 1200-talet bjöd sina gäster på världens första kebab. Den legendariska Dönerkebaben föddes i staden Bursa i Turkiet år 1867 och själva namnet betyder ungefär “roterande kebab” på turkiska. Med immigrationen på 1900-talet anlände kebaben till Europa

Kontaktperson

Namn: Kristina Hjertonsson, rekryteringskonsult
Huvudkontor: Stockholm
Tel: 070-392 16 00
E-post: kristina@rekryteringskonsulten.nu

För att visa ditt intresse går du in på RekryteringsKonsultens hemsida: www.rekryteringskonsulten.nu

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev