010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva KAYAKOMAT på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 1996
  • Omsätter:  28 470 Tkr (Point65, 2019)
  • Antal FT: Idag är vi 20 franchisetagare i Sverige
  • Nyckelfärdig obemannad kajakuthyrning 

  • Ledigt distrikt: Hela Sverige
  • Bransch: Försäljning, inköp, marknadsföring
  • Län: Alla
  • Egen insats: Från 25 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Point 65 Sweden är marknadsledande inom aktiviteten paddling och företaget bakom det obemannade kajak och S.U.P. -uthyrningskonceptet KAYAKOMAT. Det finns ett 20-tal Point 65 uthyrare runtom i Sverige. Inför säsongen 2021 öppnar vi många fler – häng med!
Namnet Point 65 ° North kommer från den magiska platsen Rönnskär och hemmet för Pite-Rönnskär fyrhus. När vi grundade Point 65 Sweden 1996 var öarnas skönhet i kombination med fyrens uppfinningsrikedom och konstruktion kärnan i det vi ville uppnå.
 
Point 65 Sweden erbjuder även ett brett utbud av paddelsportprodukter och är företaget bakom de innovativa, modulära kajakerna Falcon, Tequila!, Martini, Mercury och KingFisher. Idag säljs Point 65 -produkter över hela världen och innovation är fortfarande vårt kännetecken!

Vårt koncept

Paddling är redan en populär aktivitet under stark tillväxt. Med den rådande samhälls-situationen förväntar vi oss fortsatt ökad efterfrågan. När många väljer att inte resa utomlands, kommer frilufts-aktiviteter och naturnära upplevelser efterfrågas mer än någonsin. Därför söker vi dig som vill starta en nyckelfärdig obemannad kajak- och S.U.P. uthyrning med vår unika KAYAKOMAT. Slutkunden bokar smidigt sin kajak eller S.U.P. på nätet, får en kod och låser sen själv upp. En KAYAKOMAT är ca 8kvm med inbjudande design. 
Som Franchisetagare får du tillgång till vårt beprövade och inarbetade bokningssystem, kostnadsfri utbildning, ingå i vår marknadsföring och blir en del av Sveriges ledande paddelsportvarumärke, Point 65 Sweden.

Profil

KAYAKOMAT by Point 65 Sweden är en ekologisk, rolig, givande och lönsam säsongsverksamhet. Eller ett bra komplement till annan strandnära verksamhet. Verksamheten är obemannad och kräver bara några timmars tillsyn per vecka. Vi har även ett koncept om du inte har eget strandläge.

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Point65?

”För mig är det jättebra att jag kan sköta min KAYAKOMAT på flexibla tider, eftersom jag också har annat jobb” /Mats Lodalen, Göteborg

Informationsträff

Vi kommer att vara med på franchisetorgets Road Trip se turnéplan här: https://franchisetorget.se/turneplan/

 

Bilder

Film

Visste du att...

Kajaken utvecklades av inuiterna för att göra det möjligt att jaga och fiska i kalla och ofta blåsiga vatten. Kajaken finns i en mängd utföranden för olika användningsområden.

Kontaktperson

Namn: Malin Arnesson
Huvudkontor: Solna
Tel: 076 863 95 15
E-post: ansok@point65.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev: