Intresserad av att driva Zócalo på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2010
  • Omsätter: 70 Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 7 franchisetagare i Sverige och Master Franchisetagare i Danmark
  • Mexikanskt restaurangkoncept
  • Ledigt distrikt: Stockholm, Malmö, Linköping/Norrköping
  • Bransch: Hotell, restaurang, storhushåll
  • Län: Flera
  • Egen insats: Upp till 500 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Zócalo har sitt ursprung i Taqueriorna och gatumaten i stadsdelen Mission District i San Francisco. Ett område där det traditionella mexikanska köket möter den fräscha kaliforniska matkulturen. Vi kallar vår matfilosofi för Fresh Happy Mex – mexikansk mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror. Vi driver i dag 13 restauranger i Sverige och 3 i Danmark.

Vi har från dag ett fokuserad på att sälja mexikansk snabbmat av högsta kvalitet. Vi till och med berättar exakt vilka ingredienser finns i vår mat genom vårt initiativ Ärlig Meny. Vi har stor fokus på att köpa bra råvaror och på att servera mat som passar för vegetarianer och vegan.

Vårt koncept

Zócalo är ett koncept som är utarbetat in i minsta detalj, ett nyckelfärdigt koncept. Allt från restaurangens utseende till maten, förpackningar och egenkontroll inom restaurangen. Vi expanderar och letar franchisetagare för vårt koncept.

Profil

Vi vill att du:

  • älskar vårt restaurang koncept.
  • har en välordnad ekonomi med utrymme för investering
  • är utåtriktad och social och har erfarenhet av kundkontakt
  • skall betrakta din satsning ur ett långsiktigt perspektiv
  • har affärssinne och är service- och kvalitetsinriktad

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Zócalo?

Med Zócalo fick vi uppfylla vår dröm om att äga vårt eget företag. Zócalo har varit en riktigt bra franchisegivare och vi får snabb hjälp med alla våra frågor. Konceptet är älskad av våra gäster och vi som franchisetagare får bra hjälp av Zócalo Franchise med allt från hur vi sköter bokföringen tills hur vi stänger vår restaurang varje kväll.

– Vi är helt övertygande om att smakrik, hälsosam och fräsch mat är framtiden. Och vi vill vara med på resan att sprida just mexikansk mat, och vara med att bygga upp ett starkt varumärke. Zócalo som franchisegivare jobbar familjärt, och med värderingar. Vår Franchisegivare är en god lyssnare, och beslut kan fattas fort. Viktig värdering är att vi som Franchisetagare får vara med att påverka mycket av beslut och vart vi ska i framtiden.

Informationsträff

Bilder

Film

Visste du att...

Det vi äter i Sverige och kallar för taco är egentligen texmex – en amerikansk variant av taco som har en del likheter med den mexikanska tacosen. Tacos är egentligen ett samlingsnamn på det mexikanska sättet att äta olika maträtter med hjälp av ett pannkaksliknande bröd av majs- eller vetemjöl och kallas för tortilla eller burrito där den sistnämnda är vanligast.

Kontaktperson

Namn: Einar Örn Einarsson, VD
Huvudkontor: Stockholm
Tel: –
E-post: einar@zocalo.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev