Turnéplan 2020

Franchisetorget besöker alla län

VIKTIG INFORMATION ANG CORONA
PGA Corona och den oro som finns i Sverige just nu så har vi beslutat att inte genomföra några fysiska träffar under våren 2020. Eventuellt kommer vi att kraftsamla till 1 st LIVESÄNDNING event längre fram i vår där alla har möjlighet att via webben titta på vår informationsträff där vi kommer att prata om franchise och bjuda in franchisekedjor som söker franchisetagare. Vi återkommer med uppdatering. Tack för visad förståelse! Var rädda om er!

Starta eget som franchisetagare!

Många drömmer om att starta eget företag. Att starta eget som franchisetagare ger dig en trygghet i form av stöd, support och ett varumärke, en affärsidé som du vet fungerar på andra platser runt om i Sverige.

Franchisetorget arrangerar en informationskväll/minimässa i VARJE LÄN under 2020. Det här är en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ger dig en god inblick i vad det innebär att starta eget som franchisetagare. Kvällen vänder sig till dig som är nyfiken på franchise och vill veta mer. Kostnadsfritt!

Klicka på länet nedan för att få mer information och boka plats!

OBS!  Vi kommer att arrangera 4 träffar i Västra Götaland (Göteborg, Trollhättan, Borås, Skövde) och 3 träffar i Skåne (Kristianstad, Malmö, Helsingborg) 

VÅR 2020

HÖST 2020