010-204 15 01 info@franchisetorget.se

STARTA EGET

som franchisetagare!

Tors 12 maj kl. 18-20

Hotell Plaza Västerås
Kopparbergsvägen 10, Västerås

INFORMATIONSKVÄLL

Byt karriär och starta eget som franchisetagare

Vill du starta ett eget företag? Då kan du bli franchisetagare. Istället för att komma på en ny affärsidé så kan du betala för rätten att använda ett redan etablerat företags affärsidé och varumärke. Det kallas franchising.

Vad är franchising? Ett franchisesystem består av en franchisegivare och ett antal franchisetagare där franchisegivaren hyr ut sitt varumärke och sina driftsmetoder till franchisetagaren. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet.

Vad innebär franchising för dig? För dig innebär franchising en möjlighet att dra nytta av ett redan existerande varumärke och ett fungerande affärskoncept. Mot ersättning får du som franchisetagare gå in i en färdigt koncept. Franchising bygger på ett samarbete mellan två självständiga parter. Du driver ditt eget företag och är ägarmässigt oberoende.

Kvällens innehåll

Det här är en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ska ge dig en god inblick i franchise och kunskap i vad det innebär om man vill starta eget som franchisetagare.

  • Datum: Torsdag 12 maj 2022
  • Tid: Kl. 18.00 – 20.00
  • Plats: Hotell Plaza, Kopparbergsvägen 10, Västerås
  • Pris: Kostnadsfritt
  • Antal platser: Det finns fortfarande platser kvar
  • För vem: Informationskvällen vänder sig till dig som är nyfiken på franchise och veta mer om hur det fungerar och vad man bör tänka på. Du är varmt välkommen oavsett var du bor i Sverige.
  • Sista anmälningsdag: Senast kl 18.00 SAMMA DAG som informationskvällen.
  • Kontaktperson: Ramona Byrö, projektledare, 0733-755 990, ramona@franchisetorget.se

Franchisegivare

Här uppdaterar vi kontinuerligt vilka franchisekedjor som kommer att finnas med på plats under kvällen och presentera sitt koncept.

Samarbetspartners

Tillsammans med våra partners kan vi göra denna kvällen möjlig och du får värdefull information på plats!