010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Bygg en franchisekedja

Har du en väl fungerande verksamhet och vill ta nästa steg med ditt företag? Franchise som affärsmodell ger dig möjligheten att kunna expandera i snabbare takt och med mindre kapital samtidigt som du tjänar pengar på att hyra ut din affärsidé. 

Varför bygga en franchisekedja? 

  • Krävs mindre kapital
  • Lägre risk
  • Snabbare expansion
  • Högre effektivitet och minde overhead-kostnader
  • Stordriftsfördelar
  • Lokal entreprenörskraft
  • Vill se varumärket över hela landet / världen
  • Tjäna pengar på din kunskap

Vi på Franchisetorget vill att ditt företag ska bli en framgångsrik kedja och kan hjälpa dig på hela resan mot expansion och ökad tillväxt. Se våra olika steg nedan. 

Introduktionsfilm

I vår introduktionsfilm på ca 10 minuter går vi på ett övergripande och pedagogiskt sätt igenom hur man bygger en framgångsrik franchisekedja.

Digitalt seminarium

Vi arrangerar kontinuerligt digitala seminarier där du som tex VD eller ägare har möjlighet att få en större inblick inom grunderna för expansion genom franchise.

Digital kurs

Vår digitala kurs – ”Bygg en Framgångsrik Franchisekedja” – ger dig än mer inblick och kunskap kring hur man bygger en framgångsrik kedja och vad det innebär att expandera med hjälp av franchise.

Workshop

Efter denna heldag får ni ett sammanfattat och tydligt dokument som beskriver hur en expansion genom franchise skulle kunna se ut för er verksamhet.

Våra samarbetspartners

Franchisetorget samarbetar med utvalda partners och experter på marknaden som kan allt om franchise. Genom detta nära samarbete kan vi hjälpa er på hela resan mot ökad tillväxt och en snabbare expansion.

ecit

ECIT erbjuder en omfattande expertis inom ekonomi, lön, HR, IT och affärssystem för att skapa ledande lösningar för din franchiseverksamhet. Oavsett om det gäller att starta ett bolag, implementera ett franchisekoncept eller driva och utveckla verksamheten, står vi vid din sida genom varje steg av företagsresan. Läs mer om hur vi kan stödja din franchiseverksamhet på knappen nedan.

Leasio

Leasio hjälper franchisegivare och franchisetagare med tjänster inom leasing, fakturaköp, företagslån och ger rådgivning kring företagens behov av finansiering.

WonderBrand Academy

WonderBrand Academy är en smart och nytänkande lösning för små och medelstora bolag. Den digitala portalen agerar som en varumärkescoach där du och ditt bolag guidas genom den strategiska varumärkesprocessens olika moment. Parallellt med utbildningen, som hålls av sakkunniga handledare på film och i text, ges utrymme för konkret varumärkesarbete i det digitala verktyget.

BiznizTools

Träna dig till framgång! Vi utvecklar ledare, team och säljorganisationer. BiznizTools stödjer företag i deras tillväx och utveckling. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå. Vi erbjuder en komplett programserie inom Ledarutbildning, Säljutbildning och Teamutveckling som skapar resultat som du kan använda i ditt yrkesliv likväl som för en balans i livet. Läs mer om hur din franchiseverksamhet kan växa med oss.