010-204 15 01 info@franchisetorget.se
Rekrytering

Skräddarsydda lösningar och färdiga paket – Vi erbjuder det som är bäst för dig.

Rekrytering & annonsering

Skräddarsydda lösningar och färdiga paket – Vi erbjuder det som är bäst för dig.

Alla är unika. Det gäller även vid franchiserekrytering. Vi vill hjälpa dig med din franchiserekrytering utifrån dina behov och önskemål. Därför skräddarsyr vi bästa rekryteringslösningen för just dig. Vi kan hjälpa dig med hela eller delar av din franchiserekrytering. Se våra olika rekryterings och annonspaket nedan.

Det är skillnad på att rekrytera franchisetagare och att rekrytera till en vanlig anställning. Vi vågar sticka ut och säga att det är svårare att rekrytera franchisetagare. För att lyckas med franchiserekrytering krävs en erfaren och kunnig rekryterare som är väl insatt i franchise och franchisekoncept. Inom franchisetorget har vi tillsammans många års erfarenhet av franchise och rekrytering. Lägger du dessutom till vårt engagemang för dig som franchisegivare och vårt nätverk blir vi den perfekta partnern i din franchiserekrytering.

Din rekrytering av nya franchisetagare är avgörande för din framgång i kedjan. Det tar tid och är kostsamt att rekrytera. Det är många arbetstimmar du skall lägga på rekrytering, för att hitta rätt till just din verksamhet. Kommunikation med intressenten, möten och även resor för att träffa intressenter vid rekrytering på annan ort. Vanligtvis är tiden för knapp. Det är dessutom viktigt att följa en tydlig process, hela vägen från rekryteringsbehov till etablering. Tidsbrist och genvägar ger sällan bra resultat varken för dig som franchisegivare eller intressenten.

Utöver din arbetstid bör du även investera i rätt marknadsföringskanaler. Våra kontaktytor och nätverk tillsammans med våra marknadsföringskanaler och aktiviteter sticker ut. Vi arbetar med digital marknadsföring vilket är bra, men vår främsta framgång är att vi är på fältet. Vi träffar intressenter i verkligheten.

Varför franchisetorget?

Om du väljer oss som en del av din franchiserekrytering är vi noga med att lära känna dig och få förståelse för din verksamhet, ditt koncept, din kultur och dina värderingar.  Vi vill vara den bästa ambassadören för dig.  Vi vårdar dig och ditt koncept långsiktigt. Lika mycket tid läggs på intressenter som är intressanta här och nu, som intressenter som kan bli intressanta i framtiden.

Att bli franchisetagare kan för många vara ett stort steg fyllt med många frågor. Vad är franchise? Vem är du som franchisegivare? Ska intressenten byta karriär, vad innebär det? Ska intressenten lämna en anställning och ta klivet till egen företagare? Att bli franchisetagare innebär för många, förändring av livsstil. Kommunikation och tillgänglighet med intressenter är a och o.

Vi är därför noga med att skapa trygghet för kandidaten, genom en aktiv process med god kommunikation och tillgänglighet. Vi sköter all kontakt med dina kandidater. Då vi kan franchise underlättar det mycket för kandidaten att vi finns tillhands. Vi är en neutral part men en proffsig ambassadör för dig som franchisegivare.

Vi finns här för att hjälpa dig så att du kan lägga din tid och kraft på din kärnverksamhet och dina nuvarande franchisetagare. Vi finns här för att du ska kunna arbeta med utveckling av din franchisekedja och dess lönsamhet. Vi är ambassadörer för franchise och dig som franchisegivare i allmänhet.