010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Digitala informationskvällar

Vi arrangerar digitala information- och inspirationskvällar som under 1 timme ska ge dig en god inblick i franchise och kunskap i vad det innebär om man vill starta eget som franchisetagare. 

Kvällens innehåll

Det här är en information- och inspirationskväll som under 1 timme ska ge dig en god inblick i franchise och kunskap i vad det innebär om man vill starta eget som franchisetagare.

Pris: Kostnadsfritt

För vem: Informationskvällen vänder sig till dig som är nyfiken på franchise och veta mer om hur det fungerar och vad man bör tänka på. 

Kontaktperson: Susanne Eriksson, projektkoordinator, 0723035348, susanne@franchisetorget.se

Byt karriär och starta eget som franchisetagare

Vill du starta ett eget företag? Då kan du bli franchisetagare. Istället för att komma på en ny affärsidé så kan du betala för rätten att använda ett redan etablerat företags affärsidé och varumärke. Det kallas franchising.

Vad är franchising? Ett franchisesystem består av en franchisegivare och ett antal franchisetagare där franchisegivaren hyr ut sitt varumärke och sina driftsmetoder till franchisetagaren. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet.

Vårens digitala informtionsträffar:

29 februari kl 18-19

21 mars kl 18-19

25 april kl 18-19

30 maj kl 18-19

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community. Klicka på knappen nedan för mer info: