010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Om oss

Franchisetorget startades 2009

Franchisetorget startades hösten 2009 där vi bl.a. deltog på Eget Företag mässan i Stockholm som utställare och annonserade i dagstidningar. Konceptet var att samla flera franchisegivare – som söker franchisetagare – under ett och samma tak.

2009
Vårt budskap blev tydligt där vi – Franchisetorget – informerade om vad det innebär att vara franchisetagare och franchisegivare presenterade sina affärsidéer och hur deras franchisekoncept fungerade, vilket gjorde det intressant för besökare att komma till oss.

2014
From detta året deltar vi inte längre på någon mässa utan arrangerar egna lokala informationskvällar runt om i Sverige för att möta rätt målgrupp, vår affärsidé är densamma, att informera om franchise och hitta framtidens nya entreprenörer.

2018 
Vi växer och breddar vår verksamhet från att tidigare bara fokuserat på rekrytering av franchisetagare till att även nu lägga till – ax till limpa, vilket innebär att vi hjälper till från start av företag till exit. Våra målgrupper är:

FT = Franchisetagare = person som har startat eget som franchisetagare och hyr ett färdigt koncept.

FG = Franchisegivare = företag som har byggt en franchisemodell, är franchisegivare och hyr ut sitt koncept.

PFT = Potentiell franchisetagare = person som vill starta eget företag som franchisetagare och hyra ett färdigt koncept.

PFG = Potentiell franchisegivare = företag som vill expandera som franchisegivare och hyra ut sitt koncept.

Framtidens nya entreprenörer är ett initiativ för att sprida kunskap om franchise i Sverige och få fler att våga starta eget, få fler företag att växa och få fler att lyckas med sitt företagande och tillsammans går de alla under ”Framtidens nya entreprenörer” för det är precis vad det är eftersom franchise växer i Sverige. Vi är landets ledande aktör inom franchising. På Franchisetorget träffas framtidens nya entreprenörer!

Grundare
Bakom initiativet Franchisetorget står Ramona Byrö tillsammans med samarbetspartners och kollegor som brinner för franchise. Har du några frågor om franchise eller Franchisetorget så kan du kontakta info@franchisetorget.se så hjälper vi dig och förmedlar din fråga till rätt person, så att du kan få bästa möjliga svar på dina funderingar.

Ramona Byrö

VD och grundare
ramona@franchisetorget.se
073 375 59 90

Wasim Bitar

Franchisebyggare
wasim@franchisetorget.se
076 037 97 17

Susanne Eriksson

Projektkoordinator
susanne@franchisetorget.se
072 303 53 48

Janina Palm

Redovisningskonsult, 4R Ekonomi AB
janina@4r.se                                                           0525-29047