010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Franchisetorget grundades år 2009 med affärsidén att sprida kunskapen om Franchise och genom fysiska event sammanföra olika franchisegivare med intresserade kandidater.

Sedan starten 2009 har vi genomfört över 300 event runt om i Sverige där över 14 000 potentiella kandidater kunnat möta ca 500 franchisegivare. Under dessa år har vi byggt upp ett omfattande nätverk och en stor databas av aktiva kandidater som nu önskar starta eget som franchisetagare.

Från att enbart ha fokuserat på rekrytering, som fortfarande är en viktig del av vår verksamhet, har vi breddat vår kärnverksamhet och erbjuder även ytterligare tjänster för att hjälpa franchiseföretag att kunna växa.

Vi är nu Sveriges ledande aktör inom Franchising och kan hjälpa er på hela resan mot ökad tillväxt.

Vi samarbetar med marknadens främsta specialister som genom sin expertis kan ge er bästa möjliga förutsättningar för ökad lönsamhet genom nöjdare franchisetagare.

 

Franchisetorgets historia

Franchisetorget startades hösten 2009 där vi deltog på Eget Företag mässan i Stockholm. Konceptet var att samla flera franchisegivare som söker kandidater under ett och samma tak.

2009

Vårt budskap blev tydligt där vi – Franchisetorget – informerade om vad det innebär att vara franchisetagare. Franchisegivare presenterade även sina affärsidéer och hur deras olika koncept fungerade vilket gjorde det intressant för besökare att komma till oss.

2014

From detta år började vi att arrangera egna lokala informationskvällar – våra ”Roadtrips” -runt om i Sverige. Detta för att sammanföra intresserade kandidater med olika franchisegivare. Vår affärsidé är densamma, dvs att informera och sprida kunskapen om franchise och hitta framtidens nya entreprenörer.

2018

Från att enbart ha fokuserat på rekrytering av franchisetagare växer vi och breddar vår verksamhet. Detta till att även nu addera tjänster som innebär att vi hjälper franchiseföretag från start och även på hela resan mot ökad tillväxt.

Våra olika målgrupper är:

FT = Franchisetagare = person som har startat eget som franchisetagare och hyr ett färdigt koncept.

FG = Franchisegivare = företag som har byggt en franchisemodell, är franchisegivare och hyr ut sitt koncept.

PFT = Potentiell franchisetagare = person som vill starta eget företag som franchisetagare och hyra ett färdigt koncept.

PFG = Potentiell franchisegivare = företag som vill expandera som franchisegivare och hyra ut sitt koncept.

KOMMUNER = Lokala näringslivschefer som önskar föreläsningar för att sprida entreprenörskraft kring starta eget och kunskap om franchise.

Grundare

Franchisetorget grundades av Ramona Byrö som tillsammans med samarbetspartners och kollegor brinner för franchise och att hjälpa företag att kunna växa.

Har du några frågor om franchise eller önskar att ta nästa steg med er kedja kontakta info@franchisetorget.se

Våra olika områden