Om oss

Franchisetorget startades hösten 2009 där vi ställde ut på Eget Företag mässan i Stockholm. Konceptet var att samla flera franchisegivare – som söker franchisetagare – under ett och samma tak.

Vårt budskap blev tydligt där vi – Franchisetorget – informerade om vad det innebär att vara franchisetagare och franchisegivare presenterade sina affärsidéer och hur deras franchisekoncept fungerade, vilket gjorde det intressant för besökare att komma till oss. Idag ställer vi inte längre ut på någon mässa utan from 2014 arrangerar vi lokala informationskvällar runt om i Sverige, men vår affärsidé är densamma, att informera om franchise och hitta framtidens nya entreprenörer.

Framtidens nya entreprenörer är ett initiativ för att sprida kunskapen om franchise i Sverige. Det är landets ledande aktör som informerar om vad det innebär att vara franchisetagare och vi erbjuder en fysisk mötesplats där franchisegivare och nya potentiella franchisetagare kan träffas. På Franchisetorget träffas framtidens nya entreprenörer!

För samtidigt som allt fler drömmer om att starta eget företag, så är franchise ett alternativ som många inte tänker på. Vi vill berätta och visa vilken nytta och betydelse franchise har för Sverige. Franchise sitter ju faktiskt på många av lösningarna för att få fler att våga starta eget företag.

Fråga oss

Har du en fråga om franchise som du inte fått svar på? Fråga oss här!
Dina frågor går direkt till rätt expert bland oss som jobbar med franchise dagligen. De kan det mesta om franchise och hjälper dig gärna.

Kontakt

Bakom initiativet Franchisetorget står Ramona Byrö tillsammans med olika samarbetspartners som brinner för franchise och våra franchisegivare som vill expandera i Sverige och hitta nya franchisetagare.

Har du några frågor om Franchisetorget så kan du kontakta info@franchisetorget.se så hjälper vi dig, eller förmedlar din fråga till rätt person, så att du kan få bästa möjliga svar på dina funderingar.