010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva 7-eleven på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 1927
  • Varuomsättning + provsion tjänster: 900 mkr
  • Antal butiker: 80 st
  • Vi är din sköna och personliga 7-Eleven, en del av stadens puls.
  • Här finner du lediga butiker: 

https://7-eleven.se/jobba-pa-7-eleven/driva-egen-7-eleven/

  • Bransch: Servicehandel, retail, convenience
  • Egen insats: Mer info

Om oss

7-Eleven startade i Dallas 1927 och är en av världens största aktörer inom convenience. Som franchisetagare i 7-Eleven får du tillgång till ett varumärke som är välkänt över hela världen. Våra kunder är storstadsmänniskor som är hungriga, sugna eller i behov av produkter när som helst på dygnet. Vi erbjuder hållbara, prisvärda och snabba lösningar inom måltider, fika och andra vardagsbehov. 7-Eleven är räddaren i nöden och den bästa grannen. Och, 7-Eleven är bra på att leverera ett personligt och skönt kundmöte.

Vi är den sköna och personliga 7-Eleven och är en del av stadens puls. Som franchisetagare i 7-Eleven är du ansvarig för aktiebolaget, för hela den dagliga driften vilket även inkluderar din personal.

Reitan Convenience i Sverige är franchiseägare till varumärket 7-Eleven.

Vårt koncept

Att vara franchisetagare inom 7-Eleven innebär att du är en del av ett välkänt varumärke. Till din hjälp finns ett servicekontor som är experter inom olika områden. Du får tillgång till styrka, kunskap och resurser för att hjälpa dig. Nedanstående ingår i den serviceavgift som du betalar:Attraktivt lägeLokalhyraUtrustning och inredningNyinvesteringarAffärsförsäkringDiv serviceavtalInköpsavtalSortiment och rekommenderade priserMarknadsföringsprogramBokföring och redovisningDigitalt kursutbudBI-systemIT-utrustning

Profil

Vi söker dig som älskar försäljning, vill bli egen företagare och skapa oförglömliga möten med dina kunder. Du har ett eget driv och är van att arbeta fokuserat för att uppnå resultat. Vi vill att du har erfarenhet av handel, restaurant eller liknande verksamhet. Du har haft personalansvar och vet att resultat uppnås tillsammans med dina medarbetare.För att lyckas som franchisetagare krävs det att du är resultatorienterad, kostnadsmedveten och intresserad av försäljning. De mest framgångsrika franchisetagarna är drivande, duktiga på att planera och goda ledare för sin personal.Du måste ha ett genuint intresse för människor!Att vara företagare inom 7-Eleven innebär att du driver ett eget aktiebolag under varumärket 7-Eleven.

Franchisetagare berättar

Vilket råd vill du ge till den som funderar på att bli franchisetagare inom 7-Eleven?

”Nyckeln till framgång är att älska det du gör, skapa fantastiska kundmöten och ha roligt tillsammans med dina medarbetare! En framgångsrik företagare har stenkoll på sina kostnader och sina intäkter!”

Sheragim (Shaggy)/Franchisetagare

Varför lyckas du som franchisetagare?”Att bli framgångsrik som franchisetagare inom 7-Eleven bygger på en kombination av energi, fokus och motivation vilket skapar en stark grund för framgång och affärsutveckling.” 

Murad/franchisetagare

Vilka fördelar ser du med att vara franchisetagare?”Jag har tillgång till ett stort nätverk av kunniga kollegor och experter på servicekontoret!”

Pernilla/Franchisetagare 

Bilder

Film

Visste du att...

  • 7-Eleven är ett internationellt varumärke som har mer än 50 000 butiker världen över.
  • Om du skulle rada upp alla korvar som säljs i alla världens 7-Eleven så motsvarar det sträcken mellan New York och New Dehli.
  • 48 % av våra franchisetagare har varit franchisetagare hos oss i mer än 7 år!

Kontaktperson

Namn: Karin Mattsson Jern
E-post: karin.mattsson.jern@reitanconvenience.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: