010-204 15 01 info@franchisetorget.se

FranchiseDagarna

Stockholm  I Göteborg I Malmö

Vill du lyssna på andra franchisegivare och ta del av goda råd och erfarenheter? Välkommen till FranchiseDagarna – Sveriges största mötesplats för franchisekedjor och företagare. Boka plats till den stad och det datum som passar din kalender allra bäst. Bli inspirerad, utvecklas, få nya tankar/idéer och träffa andra franchisegivare och experter. Ta del av deras och våra erfarenheter. FranchiseDagarna är en exklusiv utvecklingsdag där fokus ligger på hur man driver en framgångsrik kedja. Dagen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch och fika 😉

TEMA – Stärk ditt varumärke för ökad tillväxt!

Hur du skapar en tydlig position på marknaden och samtidigt lyckas rekrytera de bästa franchisetagarna!

Efter en tid av hög inflation börjar vi nu äntligen se ljuset i tunneln! Konkurrensen dock fortsatt tuff på marknaden och de företag som haft en tydlig differentierad position under lågkonjunkturen är även de som ökat mest i både marknadsandelar och tillväxt. För att lyckas framåt blir därför en tydlig varumärkesstrategin helt fundamental i franchisekedjor som vill bli framgångsrika.

Vår samarbetspartner – Gitta Herzman Perez från Wonderbrand – reder ut vilka faktorer som skapar ett starkt varumärke samt olika begrepp som värdegrund och positionering. Gitta beskriver även varför det är så viktigt att ta kontroll över hur ni uppfattas på marknaden och hur du som franchisegivare skapar rätt kommunikation till era utvalda målgrupper.

För att stärka ert varumärke och långsiktiga tillväxt är det även helt avgörande att lyckas rekrytera de bästa franchisetagarna. Genom rätt profil skapar du här lokala ambassadörer som med rätt värderingar både lever och verkar utifrån varumärkets och konceptets bästa.

Vår gästföreläsare Caroline Hallgren har lång och gedigen erfarenhet från franchiserekrytering och hur man stärker sitt arbetsgivarvarumärke. Caroline kommer beskriva hur du attraherar rätt kandidater samt vilka avgörande faktorer som krävs för en professionell och lyckad rekryteringsprocess.

Vill du ta er franchisekedja till nästa nivå kan vi utlova en inspirerande dag med mycket tid för diskussion, nätverk och best practice från flera olika branscher.

Malmö

Vi återkommer med datum inom kort

Göteborg

Vi återkommer med datum inom kort

Stockholm 

Vi återkommer med datum inom kort 

PROGRAM

 Registreringen börjar kl. 10.30 

Hur du stärker din position på marknaden!

De företag som haft en tydlig och differentierad position under lågkonjunkturen är även de som ökat mest i både tillväxt och marknadsandel. För att lyckas när konjunkturen nu vänder blir därmed varumärkesstrategin helt fundamental i franchisekedjor som vill bli framgångsrika.

Gästföreläsare,  Gitta Herzman Perez från Wonderbrand reder ut vilka faktorer som skapar ett starkt varumärke samt olika begrepp som värdegrund och positionering. Gitta beskriver även varför det är så viktigt att ta kontroll över hur ni uppfattas på marknaden och hur du som franchisegivare skapar rätt kommunikation till era utvalda målgrupper.

Hur du lyckat att attrahera och rekrytera de bästa franchisetagarna!

För att stärka ert varumärke och långsiktiga tillväxt är det helt avgörande att rekrytera de bästa franchisetagarna. Genom att rekrytera rätt profil skapar du lokala ambassadörer som både lever och verkar utifrån varumärkets och konceptets bästa.

Gästföreläsare Caroline Hallgren har lång och gedigen erfarenhet från franchiserekrytering och hur man stärker sitt arbetsgivarvarumärke. Caroline kommer beskriva hur du attraherar rätt kandidater samt vilka avgörande faktorer som krävs för en professionell och lyckad rekryteringsprocess.

Fika och Workshop med mycket tid för diskussion och best practice

15.00 Tack för idag!

PRIS

Kostnadsfritt

FÖR VEM

FranchiseDagarna vänder sig till alla franchisegivare (franchisekedjor) som vill lyssna och träffa andra personer och företag som befinner sig i samma situation som er. Du kan vara chef, franchisemanager, VD, ägare eller annan roll i företaget och ha intresse av att få diskutera franchisefrågor. Du väljer den ort och datum som passar dig bäst.

SISTA ANMÄLNINGSDAG

Dagen innan. 

Moderator & Partner

Ramona Byrö
VD Franchisetorget