010-204 15 01 info@franchisetorget.se
FRANCHISEDAGARNA

Sveriges största mötesplats för franchisekedjor

Göteborg 20 april I Malmö 3 maj I Stockholm 17 maj

FranchiseDagarna

Sveriges största mötesplats för franchisekedjor

Vill du lyssna på andra franchisegivare och ta del av goda råd och erfarenheter?

Välkommen till FranchiseDagarna våren 2023 – Sveriges största mötesplats för franchisekedjor och företagare. 

Boka plats till den stad och det datum som passar din kalender allra bäst. Bli inspirerad, utvecklas, få nya tankar/idéer och träffa andra franchisegivare och experter. Ta del av deras och våra erfarenheter. Franchisetorget står bakom årets största mötesplats för franchisegivare. FranchiseDagarna är en exklusiv utvecklingsdag där fokus ligger på hur man driver en framgångsrik kedja. Dagen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch och fika 😉

TEMA: Vad skapar en framgångsrik och lönsam kedja?

Franchisetagare som tjänar pengar är i regel mer positiva och även mer benägna att vilja investera för framtiden. Saknad lönsamhet innebär oftast det omvända där orsaken till den uteblivna lönsamheten gärna skylls på franchisegivaren. Här är det av yttersta vikt att samtliga franchisetagare förstår hävstången i koncept för långsiktig framgång.

David Lötman som är gästföreläsare kommer att dela med sig av hans erfarenheter kring vad som skapar en framgångsrik franchisekedja och ökad tillväxt. Dessa väl beprövade framgångsfaktorer tar även utgångspunkt i forskningen med det övergripande syftet att, oavsett bransch, skapa en uthållig lönsamhet för både franchisegivare och franchisetagare.

Vi guidar dig igenom processen för att i rätt ordning hitta just era utvecklingsområden för ökad lönsamhet och stärkta relationer med era franchisetagare.

Ramona kommer även att visa hur Dogpark har arbetat med den senaste tekniken och tagit fram en modern och användarvänlig app handbok. Handboken hjälper dig som franchisegivare att öka styrningen av kedjan. Den ska vara som en utsträckt hand från supportkontoret som finns där för franchisetagaren dygnet runt-året om. 

Göteborg 20 april kl 11-15

Modern Ekonomi, Ekelundsgatan 5

Malmö 3 maj kl 11-15

Leasio, Stortorget 23

Stockholm 17 maj kl 11-15

ECIT, Lustgårdsgatan 19

PROGRAM

Registreringen börjar kl. 10.30

11.00 Startar vi igång och bjuder alla på lunch. Ramona, VD Franchisetorget hälsar alla välkomna och går igenom dagens agenda.

Gästföreläsare 1 (Göteborg), Daniel Gollungberg – Daniel har arbetat som Product Engineer på ett stort internationellt företag i några år. 2012 startade och byggde Daniel upp ett framgångsrikt företag i fordonsbranschen i Göteborg. Företaget såldes 2020 vilket möjliggjorde uppstarten av EZETO där Daniel är medgrundare och VD. Ett spännande och snabbt växande franchisekoncept som förändrar spelreglerna för uthyrningen av transportfordon.

Gästföreläsare 1 (Malmö), Sean Genc – Sean är Sverigechef för Husse och kommer tidigare från detaljhandeln där han många år arbetat med försäljning, service och ledarskap. Sean kommer att prata om relationen mellan franchisegivare och tagare vilket han lagt stort fokus på hos Husse samt vikten av att ha rätt system, rutiner och backup för franchisetagarna.

Gästföreläsare 1 (Stockholm), Anna Hasselqvist – Anna arbetar idag som Head of Regional Managers på KellyDeli Nordics och har lång erfarenhet inom franchise från bland annat Hemmakväll och Subway.

12.00 Kaffe 

Nätverkande

Tema: Vad skapar en framgångsrik och lönsam kedja?

Gästföreläsare 2 (alla städer), David Lötman – David har ca 30 års erfarenhet från marknadsledande företag inom franchise såsom McDonalds, Circle K och Specsavers. David har i olika befattningar ansvarat för både operationell drift, försäljning, utbildning och strategisk affärsutveckling. David delar med sig av sina erfarenheter kring vad som skapar en framgångsrik franchisekedja och ökad tillväxt. Dessa väl beprövade framgångsfaktorer tar även utgångspunkt i forskningen med det övergripande syftet att, oavsett bransch, skapa en uthållig lönsamhet för både franchisegivare och franchisetagare.

Ramona Byrö – Ramona VD och grundare av Franchisetorget och Dogpark. Ramona kommer att prata om handboken och vilken oerhörd central del den har för överföring av all know-how. Dogpark har arbetat med den senaste tekniken och tagit fram en modern och användarvänlig app handbok. Handboken hjälper dig som Franchisegivare att öka styrningen av kedjan. Den ska vara som en utsträckt hand från supportkontoret som finns där för franchisetagaren dygnet runt-året om. Ramona kommer konkret visa hur hon har byggt upp Dogparks handbok för att nu släppa in de första franchisetagarna i konceptet.

Workshop och mingel

15.00 Tack för idag!

För de som vill fortsätta diskussionerna får gärna följa med oss på en eftermiddags AW på någon närliggande restaurang och fortsätta nätverka vidare.

 

PRIS

Kostnadsfritt

ANTAL PLATSER

Det finns fortfarande platser kvar

FÖR VEM

FranchiseDagarna vänder sig till alla franchisegivare (franchisekedjor) som vill lyssna och träffa andra personer och företag som befinner sig i samma situation som er. Du kan vara chef, franchisemanager, VD, ägare eller annan roll i företaget och ha intresse av att få diskutera franchisefrågor. Du väljer den ort och datum som passar dig bäst.

SISTA ANMÄLNINGSDAG

Dagen innan. 

Talare

David Lötman
Head of Store Operations – Specsavers

(Talare Stockholm, Göteborg, Malmö)

Ramona Byrö
VD Dogpark/Franchisetorget

(Talare Stockholm, Göteborg, Malmö)

Sean Genc
Sverigechef – Husse

(Talare Malmö)

Daniel Gollungberg
VD Ezeto

(Talare Göteborg)

Anna Hasselqvist
Head of Regional Managers, KellyDeli Nordics

(Talare Stockholm)

Moderator & Partner

Ramona Byrö
VD Franchisetorget