010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Ställ ut på Sveriges största Franchise evenemang

Vill ni träffa personer som är intresserade att bli franchisetagare?

Sedan 2014 har vi åkt runt till alla län i Sverige och informerat om franchise. Franchisegivare som har deltagit på våra event och informationsträffar har skrivit flera franchiseavtal – vilket vi tycker är grymt kul att vi tillsammans får fler att våga ta steget och bli egna företagare. Vi kan varmt rekommendera dessa event som är en bra rekryteringskanal som vi tycker att man ska jobba med utöver era andra rekryteringskanaler. Franchisetorget håller en kort föreläsning om vad det innebär att vara franchisetagare och ni kan fokusera på att presentera era koncept i minimässan. Nytt för 2022 är Sveriges största franchise evenemang som kommer att arrangeras i våra 3 största städer och locka människor från hela landet – en mötesplats för de som vill starta eget som franchisetagare. Detta evenemang ska vara den givna mötesplatsen i Sverige för alla som vill bli franchisetagare och lära sig mer om franchise – där ni ska hitta er näste franchisetagare. Boka plats i minimässan redan idag!

Stockholm 9 april kl 10-15

Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35

Göteborg 23 april kl 10-15

Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10

Malmö 7 maj kl 10-15

Clarion Hotel Live, Dag Hammarskjölds torg 2

Varför ställa ut?

Här berättar Franchisegivare varför de väljer att ställa ut på Franchisetorget. 

Frågor eller funderingar?Kontakta projektledare Ramona Byröramona@franchisetorget.se073 375 59 90

Varmt välkommen till Sveriges största franchise evenemang!

Sedan vår uppstart i Sverige 2014 har vi så här långt rekryterat fyra franchisetagare genom Franchisetorget vilka är lokaliserade i Göteborg, Borås, Uppsala och Linköping. Franchisetorget har därmed varit den främsta kanalen för vår rekrytering då vi totalt har rekryterat 6 franchisetagare.

Zeo Martins, Country Manager N3zones Sverige

Vår senaste kontorsetablering i Örebro drivs av Stefan Hideblad som vi kom i kontakt med på Franchisetorgets informationsmöte i december 2016. Vi påbörjade en diskussion ganska så direkt efter mötet och signerade franchiseavtalet i mitten på mars 2017. Det känns mycket bra med Stefan som företagare och han är ett lysande exempel på hur vi kan träffa personer som inte tidigare funderat på att gå in i vår bransch, eller att bli franchisetagare.

Henrik Nilsson, VD VMP Group Sverige

På Franchisetorgets Road Trips event i höstas (nov 2016) var vi en av föreläsarna. Vi fick många intressenter tack vare det och en av dem gick hela vägen och blev franchisetagare hos oss. I juni 2017 öppnar vi hennes första Sushirullenrestaurang, i Nacka Forum. En intressant detalj i denna process var att hon inte hade en tanke på matsegmentet när hon besökte Franchise Road Trip i höstas utan efter att ha lyssnat på alla utställare och presentatörer så var det Sushirullens koncept som lockade mest och som kändes rätt för henne personligen.

Mikael Von Bargen, Development Manager Sushirullen