010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Hitta er nästa franchisetagare

Franchisetorget digital Road Trip och föreläsningar

Digital Road Trip och föreläsningar

Hitta er nästa franchisetagare

Nu drar vi igång igen med vår Road Trip, denna höst i digitalt format. Detta har varit en utav de mest tids- och kostnadseffektivaste rekryteringsträffar där Franchisegivare hittar nya franchisetagare.

Att rekrytera en ny franchisetagare är både tidskrävande och kostsamt. En genomsnittlig rekrytering ligger på ca 200 000kr. Just därför är det så viktigt att hitta RÄTT franchisetagare – idag är det viktigare än någonsin. Den höga konkurrensen om de bästa kandidaterna har gjort att rekryteringsprocessen har blivit mer utmanande och tidskrävande, och slukar stora delar av dina resurser. Detta i samband med inflationen gör arbetet ännu svårare. Ovissheten kring framtiden är stor och så mycket som tre fjärdedelar av svenskarna oroar sig för inflationens inverkan på Sveriges ekonomi. Därför anser vi att det är viktigt att inge hopp om att detta går att ändra på. Vi vill vara med och sprida informationen om att det går att starta eget även i dessa oroliga tider! Därför vill vi informera om företagsformen franchise.    

Vi har arrangerat Franchisetorgets informationsträffar (Road Trip) under 7 års tid och många av de franchisegivare som har varit med och ställt ut har hittat franchisetagare. 

Franchisetorgets VD Ramona kommer att informera om företagsformen franchise, hur hon själv bygger en kedja och hennes medverkan i svt Draknästet och TV4 The Apprentice med sin affärsidé.

Klicka på knappen nedan och fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss.

Vårens digitala informtionsträffar:

29 februari kl 18-19

21 mars kl 18-19

25 april kl 18-19

30 maj kl 18-19

Sedan vår uppstart i Sverige 2014 har vi så här långt rekryterat fyra franchisetagare genom Franchisetorget vilka är lokaliserade i Göteborg, Borås, Uppsala och Linköping. Franchisetorget har därmed varit den främsta kanalen för vår rekrytering då vi totalt har rekryterat 6 franchisetagare.

Zeo Martins, Country Manager N3zones Sverige

Vår senaste kontorsetablering i Örebro drivs av Stefan Hideblad som vi kom i kontakt med på Franchisetorgets informationsmöte i december 2016. Vi påbörjade en diskussion ganska så direkt efter mötet och signerade franchiseavtalet i mitten på mars 2017. Det känns mycket bra med Stefan som företagare och han är ett lysande exempel på hur vi kan träffa personer som inte tidigare funderat på att gå in i vår bransch, eller att bli franchisetagare.

Henrik Nilsson, VD VMP Group Sverige

På Franchisetorgets Road Trips event i höstas (nov 2016) var vi en av föreläsarna. Vi fick många intressenter tack vare det och en av dem gick hela vägen och blev franchisetagare hos oss. I juni 2017 öppnar vi hennes första Sushirullenrestaurang, i Nacka Forum. En intressant detalj i denna process var att hon inte hade en tanke på matsegmentet när hon besökte Franchise Road Trip i höstas utan efter att ha lyssnat på alla utställare och presentatörer så var det Sushirullens koncept som lockade mest och som kändes rätt för henne personligen.

Mikael Von Bargen, Development Manager Sushirullen