010-204 15 01 info@franchisetorget.se

ROAD TRIP NYHET LANSERING 2.0

Vill ni träffa personer som är intresserade att bli franchisetagare?

Som många av er reda vet så har vi arrangerat road trip/informationskvällar under 7 års tid där vi bestämt städer och ni sedan fått möjligheten att ställa ut. Detta är ett vinnande koncept då massor av franchisegivare har signerat nya franchiseavtal och nu vill människor ses mer än någonsin. MEN nu vänder vi på upplägget där ni får bestämma vart ni vill hitta franchisetagare så åker vi dit och vi gör allt jobb inkl marknadsföringen – ni kommer dit och presenterar era koncept och hittar intressenter.

Vi har nu satt ett pris på 50 000 kr per ort och ju fler ni är som ställer ut desto billigare. Vi tar ut 50 000 kr oavsett. Vilka städer skulle ni vilja åka till i höst? Fyll i en intresseanmälan så sammanställer vi och sedan skickar vi ut om ni skulle vilja boka för då vet ni också priset. Bra VA! 😉

Varför ställa ut?

Här berättar Franchisegivare varför de väljer att ställa ut på Franchisetorget. 

Frågor eller funderingar?Kontakta projektledare Ramona Byröramona@franchisetorget.se073 375 59 90

 

Sedan vår uppstart i Sverige 2014 har vi så här långt rekryterat fyra franchisetagare genom Franchisetorget vilka är lokaliserade i Göteborg, Borås, Uppsala och Linköping. Franchisetorget har därmed varit den främsta kanalen för vår rekrytering då vi totalt har rekryterat 6 franchisetagare.

Zeo Martins, Country Manager N3zones Sverige

Vår senaste kontorsetablering i Örebro drivs av Stefan Hideblad som vi kom i kontakt med på Franchisetorgets informationsmöte i december 2016. Vi påbörjade en diskussion ganska så direkt efter mötet och signerade franchiseavtalet i mitten på mars 2017. Det känns mycket bra med Stefan som företagare och han är ett lysande exempel på hur vi kan träffa personer som inte tidigare funderat på att gå in i vår bransch, eller att bli franchisetagare.

Henrik Nilsson, VD VMP Group Sverige

På Franchisetorgets Road Trips event i höstas (nov 2016) var vi en av föreläsarna. Vi fick många intressenter tack vare det och en av dem gick hela vägen och blev franchisetagare hos oss. I juni 2017 öppnar vi hennes första Sushirullenrestaurang, i Nacka Forum. En intressant detalj i denna process var att hon inte hade en tanke på matsegmentet när hon besökte Franchise Road Trip i höstas utan efter att ha lyssnat på alla utställare och presentatörer så var det Sushirullens koncept som lockade mest och som kändes rätt för henne personligen.

Mikael Von Bargen, Development Manager Sushirullen