010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Scalpkliniken på just din ort?

Snabbfakta

 

 • Startades: 2017
 • Omsätter: 1,4 Mkr
 • Antal FT: Vi är idag 2 st franchisetagare
 • Vi strävar efter att Scalpkliniken fortsatt ska vara den ledande aktören inom Scalp Micropigmentation i Sverige framåt.
 • Lediga distrikt: Hela Sverige
 • Bransch: Hälsa & Friskvård
 • Län: Flera
 • Egen insats: från 250.000 (Mer info)
 • Status: Ny enhet

Om oss

SCALPKLINIKEN ÄR SVERIGES LEDANDE KLINIK INOM SMP (SCALP MICROPIGMENTATION).

Hos oss är det 100% service från start till slut och viktigt att du ska känna dig trygg under hela processen. Vi har som motto att inte lämna klienten förens VI tycker att huvudet är perfekt. Därav kan vi ibland tyckas vara väl pedanta, men det är samtidigt något som väldigt många av våra klienter uppskattar eftersom man då känner sig väl omhändertagen och under säkra händer. Vi håller endast till i kliniskt rena lokaler med både lugn och varm känsla för klientens bästa

Hos oss har tiden ingen betydelse, utan vi lämnar helt enkelt klienten när vi känner oss nöjda. Det har gynnat både klienten och oss på sikt som idag medfört att vi har en sån stor kundkrets och positiv respons utåt i Sverige. Vi får oftast frågan varför vi är billigare jämt emot andra kliniker. Svaret är lätt på det frågan,

 • Vi är INTE billiga, Vi är heller INTE dyra, vi ligger på normal prisnivå medans andra ligger i betydligt mer överpris.
 • Hos oss är det viktigt att ALLA ska kunna ha råd med en SMP behandling.

Vi använder oss endast av världsledande produkter och verktyg när vi utför våra behandlingar. Pigmenten samt Nålar vi använder är av högsta toppklass samt dom dyraste på marknaden från USA, Men det är inte priset vi bryr oss om utan det är kvalitén vi erbjuder och ger klienten som är det viktiga.

Vi har i dagsläget klienter runt om i hela Sverige som väljer oss som klinik. 

Vårt koncept

Frigör din tid och fokusera på det som genererar värde med Scalpklinikens franchisingkoncept. Vi ger dig tillgång till vår styrka, resurser och kunskap för att hjälpa dig etablera och driva din klinik. 

Men det handlar inte bara om det praktiska – som franchisetagare hos oss blir du en del av vår familj och får tillgång till erfarna kollegor som alltid finns där för att ge råd och stöd. Med vår support vill vi se till att du är entusiastisk och driven för att tillsammans uppnå framgång. Vi tar hand om det som kräver större resurser och ger dig de bästa delarna av kakan att hantera själv.

Bli en del av vår framgångssaga.

Profil

Kan du uppnå dina höga ambitioner och genomföra det du vill? Är du nyfiken och intresserad av att starta ditt eget företag? Då kan du vara den perfekta kandidaten som franchisetagare hos oss.
Vi söker efter någon som vill ta steget och driva sin egen verksamhet. Det är viktigt för oss att du är en social person som sätter kunderna i centrum, är noggrann och har en känsla för kvalitet. Du bör också älska att skapa en välkomnande och trevlig atmosfär för alla kunder. Tidigare erfarenhet av att driva företag är inte ett krav för att bli franchisetagare. Det är din attityd och sociala förmåga som kommer att göra dig framgångsrik.

Franchisetagare berättar

Bilder

Film

Visste du att...

I Sverige går Idag var tredje person runt
tunnhårig, med tunna fläckar eller skallighet.

Kontaktperson

Namn: Billy Chamoun
Huvudkontor: Stockholm
E-post: info@scalpkliniken.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: