010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Svenska Skydd på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 1995
  • Omsätter: 217 Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 6 st franchisetagare och 3 egna enheter
  • Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med leverans och montage av säkerhetsdörrar.
  • Lediga distrikt: Jönköping, Nässjö, Vetlanda, Eksjö
  • Bransch: Hantverksyrken
  • Län: Flera
  • Egen insats: Upp till 100 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med leverans och montage av säkerhetsdörrar och erbjuder även tjänster som omfattar hela trapphus. Grunden i vårt erbjudande är marknadens bästa säkerhetsdörr. Med en säkerhetsdörr får kunden skydd mot ljud, brandgas, brand och inbrott.

Vi utför allt arbete med auktoriserad personal och vår målsättning är att ständigt kompetenshöja och utveckla vår personal och med det skapa trygghet för kunden. 

Vårt koncept

Vi arbetar utifrån två olika koncept, detta för att få bra anpassade produkter och tjänster för våra kunder.
Bosäkra Trapphus riktar sig till bostadsrättsföreningar som vill uppgradera sina fastigheter med säkerhetsdörrar, postboxar och kanske ett nytt låssystem.
I vårt andra koncept, Formsäkra Trapphus hjälper vi bostadsrättsföreningar med trapphusrenoveringar där vi utgår ifrån fastighetens byggår och där vi sedan varsamt renoverar trapphusen i tidstypisk stil.

Profil

Tillsammans med våra franchisetagare finns vi representerade i stora delar av landet. Det gör oss till ett av branschens snabbast växande företag.

Tillväxten har möjliggjorts av våra kompetenta medarbetare och franchisetagare som levererar varor och tjänster med hög service till konkurrenskraftiga priser. Vi är dessutom via HBV nummer 1 hos de allmännyttiga bostadsbolagen när det gäller installation av säkerhetsdörrar.

Känner du att det här är en utmaning som passar dig ska du skicka in en intresseanmälan till oss. Det är viktigt att vi träffas så att du får en helhetsbild av vårt koncept. 

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Svenska Skydd?

– 

 

Informationsträff

Bilder

Film

Visste du att...

Det tar tjuven mellan 15 och 20 sekunder att bryta upp en vanlig dörr? En säkerhetsdörr tar däremot omkring 20 minuter att få upp, och det är tid som ofta hjälper grannar att ana oråd eller rent av får tjuven att ge upp då denne vill att inbrottet ska gå så snabbt och smärtfritt som möjligt eftersom det minskar risken att åka fast.

Kontaktperson

Namn: Sofie Sjöqvist 
Huvudkontor: Hela Sverige
Tel: 0728 88 90 88
E-post: sofie@franchisetorget.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: