010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Husse på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 1987
  • Omsätter:  Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 1500 franchisetagare i hela världen
  • Europaledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter!
  • Lediga distrikt: Örebro och Uppsala 
  • Bransch: Försäljning, inköp, marknadsföring
  • Län: Flera
  • Egen insats: Från 100 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Husse startade 1987 i Stockholm och är nu ledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter, under eget varumärke, i Europa. Vi finns idag i över 50 länder med cirka 1500 franchisetagare som dagligen levererar våra produkter kostnadsfritt hem till kunden. Våra leveranser sker i Husse-profilerade bilar.

Vår affärsidé bygger på service – att göra det enkelt för våra kunder att äga husdjur! Med vår hjälp slipper husdjursägaren bära hem tunga fodersäckar och kattsand eller ta sig till butik för att köpa högkvalitativa produkter. Våra kunder lägger enkelt sin beställning på nätet, e-post eller via telefon, och våra lokala Husse-distributörer levererar hem produkterna på en dag/tid som passar bäst för kunden.

Vårt koncept

Starta ditt företag med en europeisk ledare inom leverans av foder till. Vår modell har prövats och testats av över 1000 franchisetagare runt om i världen. Genom att arbeta med Husse får du möjlighet till en stabil utveckling av din egen lokala försäljningsmarknad. Din inkomst genereras mestadels av vanliga kunder, så du har säkerställt att försäljningen är repeterbar. De fasta kostnaderna är låga och ett positivt kassaflöde är uppnåeligt från start. Du kommer också att få allt material och utbildning som behövs för att driva ditt företag. Grundutbildningen omfattar fullständig kunskap om Husses kommersiella erbjudande, näringslära och grunderna i försäljning och marknadsföring. Vi erbjuder stöd via våra grafiska designer, veterinärer. Du får också hjälp inom sociala medier gällande råd och utbildning.

Profil

En typisk profil för en Husse-franchisetagare har oftast någon form av säljerfarenhet och uppskattar framför allt mötet med nya människor. Eftersom Husse bygger på ”person to person”-marknadsföring ska man tycka om att vara ute på fältet.

Eftersom du som franchisetagare driver och utvecklar din lokala verksamhet i ditt område, kommer din egen arbetsinsats, ambition och drivkraft avspegla sig i din verksamhets resultat och utveckling.

Vi hjälper dig såklart, att som nybliven franchisetagare, både komma igång och att utvecklas. Du får en grundläggande introduktion och fortlöpande utbildning samt stöd produktkännedom, näringslära, IT-systemen, Husses koncept, etc.

Franchisetagare berättar

Rodna från Husse Malmö-Svedala

Vi startade år 2020 och har sedan dess jobbat med Husse. Under vårt första år så ville vi vara synliga i närområdet och deltog på lokala marknader och event. Målet var att skapa ett kontaktnät för framtida kunder och samarbetspartners.

Informationsträff

DIGITAL INFORMATIONSTRÄFF 28 SEPT KL 18.00-19.00

– Grundkunskap kring franchise och hur franchisekonceptet Husse fungerar. Boka din plats här: https://franchisetorget.se/informationskvallar/  

Bilder

Film

Visste du att...

Katter är tvåspråkiga?

Katter hälsar på varandra med svansen lyft, och ibland hälsar de likadant på sin människa. Förutom att kommunicera med varandra har katterna utvecklat sätt att kommunicera med människor. Det viktigaste exemplet på detta är jamande. Kattungar ger ifrån sig läten för att kalla på sina mammor, men vuxna katter jamar inte åt varandra. Att jama åt människor verkar inte vara något medfött utan något som katter lär sig själva i interaktionen med människor. Egentligen är katter alltså tvåspråkiga.

Kontaktperson

Namn: Sean Genc
Huvudkontor: Stockholm
Tel: 076 948 81 48
E-post: Sean@husse.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: