010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Husse på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 1987
  • Omsätter:  Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 1500 franchisetagare i hela världen
  • Europaledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter!
  • Ledigt distrikt: Hela Sverige
  • Bransch: Försäljning, inköp, marknadsföring
  • Län: Alla
  • Egen insats: Från 100 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Husse startade 1987 i Stockholm och är nu ledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter, under eget varumärke, i Europa. Vi finns idag i över 50 länder med cirka 1500 franchisetagare som dagligen levererar våra produkter kostnadsfritt hem till kunden. Våra leveranser sker i Husse-profilerade bilar.

Vår affärsidé bygger på service – att göra det enkelt för våra kunder att äga husdjur! Med vår hjälp slipper husdjursägaren bära hem tunga fodersäckar och kattsand eller ta sig till butik för att köpa högkvalitativa produkter. Våra kunder lägger enkelt sin beställning på nätet, e-post eller via telefon, och våra lokala Husse-distributörer levererar hem produkterna på en dag/tid som passar bäst för kunden.

Vårt koncept

Husses koncept har bevisat sig fungera över hela världen, sen starten för nästan 30 år sedan har Husse ökat med ca 25 % per år. Vi har hittat nya marknader och tagit fler marknadsandelar i det ständigt växande segmentet av hund-, katt- och hästprodukter. Och det oavsett globala-, kulturella- och konsumtionsskillnader.

Profil

En typisk profil för en Husse-franchisetagare har oftast någon form av säljerfarenhet och uppskattar framför allt mötet med nya människor. Eftersom Husse bygger på ”person to person”-marknadsföring ska man tycka om att vara ute på fältet.

Eftersom du som franchisetagare driver och utvecklar din lokala verksamhet i ditt område, kommer din egen arbetsinsats, ambition och drivkraft avspegla sig i din verksamhets resultat och utveckling.

Vi hjälper dig såklart, att som nybliven franchisetagare, både komma igång och att utvecklas. Du får en grundläggande introduktion och fortlöpande utbildning samt stöd produktkännedom, näringslära, IT-systemen, Husses koncept, etc.

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Husse?

– Citat kommer inom kort…

Informationsträff

Vi kommer att vara med på franchisetorgets livesändning 29/9

Vi har löpande utbildningar.

Bilder

Film

Visste du att...

Katter är tvåspråkiga?

Katter hälsar på varandra med svansen lyft, och ibland hälsar de likadant på sin människa. Förutom att kommunicera med varandra har katterna utvecklat sätt att kommunicera med människor. Det viktigaste exemplet på detta är jamande. Kattungar ger ifrån sig läten för att kalla på sina mammor, men vuxna katter jamar inte åt varandra. Att jama åt människor verkar inte vara något medfött utan något som katter lär sig själva i interaktionen med människor. Egentligen är katter alltså tvåspråkiga.

Kontaktperson

Namn: Sean Genc
Huvudkontor: Stockholm
Tel: 076 948 81 48
E-post: Sean@husse.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev: