010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Live

Här kan du följa Franchisetorgets livesändningar från vår studio, seminarier, events och konferenser. Vi ses på webben:)

För dig som vill få inspiration, klicka på knappen nedan för att komma till våra filmer och inspelningar. 

Franchise Dagboken

Är du sugen att få följa riktiga företagare i deras vardag? NU äntligen är det dags att visa den sanna verkligen om vad det innebär att expandera och bygga en kedja i Sverige och vad det innebär att driva eget – på riktigt! Vi kommer att få följa 5 företag runt om i Sverige! Du kommer väl att titta? 1:a avsnittet kan du se om du klickar på länken nedan:

Franchiselunchen

Varje fredag livesänder vi direkt på facebook kl 12.00. Har du frågor kring franchise? Var med oss live och ställ dina frågor!  Livesändningen sänds på vår facebooksida, klicka på knappen nedan för att komma till våra livesändningar:

Inspelning livesändning 29/9

Den 29/9 körde vi ett direktsänt franchiseprogram. Franchisenyheter varvades med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, franchisekoncept presenterar sig och filmklipp. För att se sändningen klicka på bilden nedan (OBS detta är en inspelning så det går inte att skicka in sina frågor).