010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Live

Här kan du följa Franchisetorgets livesändningar från vår studio, seminarier, events och konferenser. Vi ses på webben:)

För dig som vill få inspiration, klicka på knappen nedan för att komma till våra filmer och inspelningar. 

Dogpark – från idé till kedja

Följ med på vår resa där vi ska ta en idé till att bygga en franchisekedja.
Följ en entreprenörs resa – att ta bolaget från ide till att bygga en kedja i Sverige. Under programseriens gång får vi även möta andra entreprenörer och företagsledare som delar med sig utav sina erfarenheter. I slutet av varje avsnitt summeras framgångsfaktor och konkreta tips. Finns det en framtid som en kedja eller går företaget i stöpet? 

Franchiselunchen

Varje fredag livesänder vi direkt på facebook kl 12.00. Har du frågor kring franchise? Var med oss live och ställ dina frågor!  Livesändningen sänds på vår facebooksida, klicka på knappen nedan för att komma till våra livesändningar:

Inspelning livesändning 29/9

Den 29/9 körde vi ett direktsänt franchiseprogram. Franchisenyheter varvades med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, franchisekoncept presenterar sig och filmklipp. För att se sändningen klicka på bilden nedan (OBS detta är en inspelning så det går inte att skicka in sina frågor).