Intresserad av att driva Krubb på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2018
  • Omsätter: 35 Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 2 franchisetagare + 3 egendrivna restauranger
  • Casual Dining av hög kvalitet med fokus på burgare
  • Ledigt distrikt: Hela Sverige
  • Bransch: Hotell, restaurang, storhushåll
  • Län: Alla
  • Egen insats: Från 500 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

KRUBB är en snabbväxande streetfood kedja. Passionen för mat och dryck står i centrum i vår målsättning att erbjuda Casual Dining av hög kvalitet. Vi är måna om att sätta en hög standard i alla led, från första till sista kontakt. På KRUBB är vi inte rädda för att sätta höga mål och är övertygade om att rätt inställning smittar av sig på våra kollegor. KRUBB är en mötesplats för ALLA. En avslappnad hemma-hos känsla där gästen och kunden blir ett – DET ÄR KRUBB.

Vårt koncept

Krubbs koncept är simpel: att servera goda burgare och sallader som är tillverkade med de bästa råvarornaKRUBB värderar hantverk! All mat som vi serverar till våra gäster lagas från grunden med noggrant utvalda råvaror. För att kunna erbjuda gäster miljösmarta alternativ:

– Jobbar vi med kött från svenska gårdar

– Vårt bröd bakas dagligen i ett lokalt bageri

– Strävar vi alltid efter att jobba med ekologiska & svenska råvaror

Profil

Vi letar efter dig som är:

– erfarenhet av försäljning, personalansvar, resultat och finansiell uppföljning 

– brinner för att bygga och vårda relationer med dina kunder, leverantörer och medarbetare 

– motiveras av att utveckla din lokala verksamhet men kan även bidra med ideer som utvecklar hela varumärket och kedjan

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i KRUBB?

Informationsträff

Bilder

Film

Här kommer en film inom kort…

Visste du att...

I början av 1900-talet så var hamburgarna från Hamburg ungefär som biffar och serverades utan bröd. Det var inte förrän tyska invandrare kom till USA och började öppna restauranger där som då serverade “the Hamburg sandwich” vilket var när man började lägga hamburgaren i bröd. Det kom från att man sett den klassiska amerikanska hot dog:en i bröd. Det är i USA som hamburgaren utvecklats till den klassiska burgaren vi känner igen idag. Idag finns det många varianter av hamburgare och den influeras med smaker från olika länder och kulturer och är en väldigt mångsidig rätt. 

Kontaktperson

Namn: Arina Lysenko, Franchisegivare 
Huvudkontor: Stockholm
Tel: 070-283 81 07
E-post: krubb.arina@gmail.com

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev