010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Naked Juicebar på Kungsmässan, Kungsbacka?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2007
  • Omsätter: 75 Mkr 
  • Antal FT: 23 franchisetagare i Sverige
  • Creamy smoothies, fresh juices and all-natural food, handmade with love and sunshine in bars across Sweden.
  • Lediga distrikt: Hela Sverige
  • Bransch: Hotell, restaurang, storhushåll
  • Län: Flera
  • Egen insats: från 300 000kr (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

“Born on a sundrenched beach in Australia” är ett av Naked Juicebars budskap. Och det var så det började. En idé som började ta form under surfmorgnar i Australien, vars grundkänsla av sol och njutning ska återskapas i kundens upplevelse.

En juicebar uppfattas naturligt som hälsosam. Naked Juicebar har hälsa som en självklar grund men väljer att inte bygga varumärket enbart kring det. Kunden ska i första hand associera Naked Juicebar med njutning och lekfullhet. Kunderna ska inte behöva känna sig ”duktiga” när de upplever Naked Juicebar – hälsan kommer på köpet i helhetsupplevelsen.

Vårt koncept

Naked Juicebar står för nakna, ärliga råvaror. Vi är framförallt ett grab & gokoncept som erbjuder färska juicer och smoothies, samt färska soppor som görs direkt inför kunden av naturliga råvaror. Det är vår huvudprodukt och grunden i Naked Juicebar-upplevelsen.

Vi vågar vara en juicebar, inget café, ingen deli. En juicebar med tillit till konceptet. Vi är måna om varumärket och vad det står för. Vi utvecklar konceptet och produktutbudet löpande genom att följa trender och nya rön, men alltid med konceptets kärnvärden i åtanke. Vi kommer till exempel aldrig att sälja läsk. Punkt.

Profil

Som franchisetagare driver du din Naked Juicebar som ett eget företag. Är du redo för utmaningen att starta eget och vara medlem i Naked Juicebar-kedjan?

Du som jobbar på Naked Juicebar är med och bygger en solskenskänsla i ditt dagliga arbete. Snabb och personlig service, produktkännedom och noggrannhet i kombination med en jordnära och äkta personlighet är ingredienser som vi behöver.

Ett personalteam består oftast av platschef, andreman och juicebarsbiträden. För en position som platschef eller andreman krävs tidigare erfarenhet från branschen, gärna med ansvarsbefattningar. Tillsammans skapar vi ett unikt koncept som andas lekfullhet, njutning och hälsa. Naked Juicebar-känslan ska vara närvarande bland medarbetare och kunder i alla enheter i varje stund. Vi säljer inte bara juicer och smoothies. Vi säljer solsken.

Franchisetagare berättar

Vad är det bästa med att vara franschietagare för Naked Juicebar?

Informationsträff

Bilder

Film

Visste du att...

Juice får inte innehålla tillsatt socker. Det är förbjudet av EU. I Sverige är namnet skyddat enligt livsmedelslagen, vilket innebär att endast drycker som innehåller 100% fruktjuice får säljas som juice. Många personer blandar ihop tillsatt socker med naturligt förekommande socker, därav förvirringen. Själva juicen kommer alltså från frukten som den har pressats från och får inte innehålla några andra tillsatser.

Kontakt

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: