010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Relief på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2008
  • Omsätter: – Mkr
  • Antal FT: Finns på 15 orter i Sverige och 1 i Finland
  • Nikotinfri med laserterapi
  • Ledigt distrikt: Hela Sverige
  • Bransch: Hälso- och sjukvård
  • Län: Alla
  • Egen insats: Upp till 125 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Relief grundades 2004 i Tyskland. Efter stora framgångar i Berlin etablerade sig franchiseföretaget i en mängd tyska storstäder.

För närvarande erbjuds nikotinavvänjning med laserbehandling på omkring 100 kliniker i TysklandÖsterrikeSchweiz, Spanien, Sydamerika och Sverige. 

I Sverige startades den första Reliefkliniken 2008 i Göteborg. I dag finns vi på 12 orter runt om i landet, från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Vårt koncept

Relief är marknadsledande inom området nikotinavvänjning i Europa. Laserterapi är en beprövad metod för att hjälpa rökare och snusare att sluta med nikotin. I Sverige röker ca 1,2 miljoner människor och av dem vill hälften sluta.

Men många av de som slutar upplever att abstinensbesvär sätter in ganska snabbt, bland annat huvudvärk, svettningar, irritation, sömnlöshet och koncentrationssvårigheter. Abstinensen är en av de främsta orsakerna till återfall och det är här vår metod gör verklig nytta.

Genom att stimulera särskilda delar av kroppen med laser ökar endorfinproduktionen vilket resulterar i att nikotinreceptorerna bli mättade och abstinensen minimal. Det gör att de första kritiska och jobbiga veckorna efter rök- eller snusstoppet blir mycket lättare att hantera.

Profil

Vi finns idag representerade på 14 orter i Sverige och 1 i Finland men vi vill bli fler och söker därför dig som lockas av vårt franchisekoncept. Du kanske drömmer om att starta eget eller letar efter ett komplement till din nuvarande verksamhet.

Brinner du för en god hälsa och att jobba med människor? Kontakta oss via formuläret på denna sida så berättar vi mer!

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Relief?

 

Bilder

Film

Visste du att...

Man brukar räkna med att varje cigarett man röker drar ner din livslängd med 11 minuter. Självklart är detta bara ett ungefärligt påstående och är oerhört individuellt, och hur släktsjukdomar ser ut spelar in en stor roll.

Kontaktperson

Namn: Oskar Lundblad
Franchiseansvarig, Relief
Mob: 073-976 83 48
E-post: lundblad@laser-terapi.com

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: