010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Våra tjänster

Med ett helhetsperspektiv på människor och tillväxt kan vi hjälpa dig att ta nästa steg med ditt företag. Vi samarbetar med marknadens främsta specialister som ger dig bästa möjliga förutsättningar för ökad lönsamhet genom både nöjda och engagerade franchisetagare.

Våra samarbetspartners

Franchisetorget samarbetar med olika företag för att göra kundens expansionsresa så smidig och komplett som möjligt och därmed få fler företag att växa på riktigt – vi är med under hela resan och där kommer våra samarbetspartners in på ett naturligt sätt.

ecit

ECIT erbjuder en omfattande expertis inom ekonomi, lön, HR, IT och affärssystem för att skapa ledande lösningar för din franchiseverksamhet. Oavsett om det gäller att starta ett bolag, implementera ett franchisekoncept eller driva och utveckla verksamheten, står vi vid din sida genom varje steg av företagsresan. Läs mer om hur vi kan stödja din franchiseverksamhet på knappen nedan.

Leasio

Leasio hjälper franchisegivare och franchisetagare med tjänster inom leasing, fakturaköp, företagslån och ger rådgivning kring företagens behov av finansiering.

WonderBrand Academy

WonderBrand Academy är en smart och nytänkande lösning för små och medelstora bolag. Den digitala portalen agerar som en varumärkescoach där du och ditt bolag guidas genom den strategiska varumärkesprocessens olika moment. Parallellt med utbildningen, som hålls av sakkunniga handledare på film och i text, ges utrymme för konkret varumärkesarbete i det digitala verktyget.