010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Boka en inspirerande föreläsning

Franchising växer i Sverige, vill ni vara med och skapa arbetstillfällen i just er stad/kommun?

Vi på franchisetorget är ett gäng glada personer som brinner för franchising! För att nå ut med vårt budskap föreläser vi om vad det innebär att starta eget med franchise. Vårt mål och vår affärsidé – att informera om franchise och hitta framtidens nya entreprenörer. Var tredje svensk drömmer om att starta ett eget företag. Bland yngre personer mellan 18 och 29 år vill så många som varannan bli företagare, visar en färsk Sifoundersökning på uppdrag av Visma. – Fyra av fem jobb skapas i små och medelstora företag. Att många svenskar drömmer om att starta eget innebär alltså en stor potential för fler jobb. Nu måste politiker i riksdag och kommuner arbeta för att fler ska vilja och våga förverkliga sina företagsdrömmar, säger Boo Gunnarson, företagarexpert på Visma Spcs.

VAD

Franchisetorgets VD Ramona Byrö berättar om vad franchise är och förklarar varför det växer så kraftigt som det gör just nu. Hur kan företag, personer, kommuner och organisationer dra nytta av denna trend. En föreläsning i ca 1,5 h som ger dig en god inblick i franchise. Denna föreläsning vänder sig primärt till personer som vill starta eget företag och som är nyfikna på om franchise skulle kunna vara ett alternativ. Den vänder sig även primärt till företag som vill expandera och är nyfikna på vad det skulle innebära om man använde franchise som en tillväxtmodell och därmed bli franchisegivare.

 

 

  PROGRAM

  NÄR

  Kostnad:

   25 000 kr (ex moms) Ramona håller en inspirerande föreläsning. Ni står för lokal, fika och inbjudan. Vi marknadsför i vårt register och mot en självkostnadspris kan vi även marknadsföra i sociala medier. (rekommenderas)

  Reseersättning och logi tillkommer.

  Kontakta oss!

  Vill du veta mer?

  Fyll i formuläret med dina uppgifter, så återkommer vi så snart vi kan.

  Du kan också ringa till oss på 0733 755 990

  Fill out my online form.