010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva avocadoo salladsbar i Karlskrona?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2016
  • Omsätter:
  • Antal FT: Vi söker vår första franchisetagare
  • Ät rätt med Avocadoo
  • Ledigt distrikt: Karlskrona
  • Bransch: Restaurang
  • Län: Blekinge län
  • Egen insats: Från 250 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Avocadoo salladsbar grundades av Berjan och Dana, som ville erbjuda hälsosam mat av hög kvalitet till kunderna. Restaurangen har blivit ett populärt varumärke med flera restauranger i Växjö.

Avocadoo Salladsbar strävar efter att överträffa förväntningarna i varje tugga och skapa en kulinarisk resa för varje besökare. Råvarorna väljs med omsorg och passion för smak för att skapa en minnesvärd matupplevelse i en glädjefylld atmosfär. Prioritering av gästernas njutning, medarbetares välbefinnande och engagemang i lokalsamhället är viktigt för att uppnå gemensam överlägsenhet. Målet är att skapa det allra bästa för våra gäster.

Vårt koncept

Avocadoo Salladsbar Franchise AB driver och leder kedjan och ansvarar för etablering och supportkontor med erfarenhet, kunskap och affärssystem lämpliga för franchising.

Vi strävar efter att vara en god arbetsgivare med högt medarbetarengagemang och en trivsam arbetsmiljö. Vårt mål är att ge våra gäster en enastående upplevelse genom kunskap och god service. Vi är engagerade i att integrera hållbara metoder för att ha en positiv inverkan på vår omvärld och framtida generationer. Vårt fokus ligger på människor, kvalitet och planeten, vilket är avgörande för vår framgång och hållbarhet.

Profil

Att vara franchisetagare hos Avocadoo Salladsbar innebär att du är en del av ett gemensamt lagarbete där din kunskap och engagemang är viktiga för kedjans framgång. Som representant för varumärket har du ett ansvar att agera på ett lämpligt sätt både internt och externt. Alla förväntas ta ansvar för att bygga upp vårt varumärke och skapa lönsamma lokala enheter. Det är viktigt att du brinner för vårt koncept och jobbar mot att alla gäster är nöjda och glada.

Franchisetagare berättar

Bilder

Film

Visste du att...

Visste du att avokado räknas som en frukt, och mer specifikt ett bär? Detta bär är en riktig näringsbomb. I den här underbara saken gömmer sig bland annat mineraler, protein, essentiella aminosyror, omega 3, vitamin B, C, E och K. Avokadon är bra för kroppen och hjälper även till att hålla sjukdomar borta.

Kontaktperson

Namn: Yesab Kidane
Huvudkontor: Växjö
Mob: 0702703538
E-post: info@avofranchise.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: