010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Hemmakväll på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 1994 som Videomix. 2008 bytte vi namn till Hemmakväll
  • Omsätter: 480 Mkr 
  • Antal FT: Idag har vi 25 franchiseägda butiker och 36 egenägda
  • Sveriges stoltaste leverantör av hemmakvällar med drygt 60 butiker i hela Sverige. Vårt mål är att göra Sverige lyckligare genom att vara Sveriges största och bästa kedja inom lösgodis & co.
  • Lediga distrikt: Hela Sverige
  • Bransch: Försäljning, inköp, marknadsföring
  • Län: Flera
  • Egen insats: Kontakta oss för mer information (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Hemmakväll är idag Sveriges största godisbutikkedja med drygt 60 butiker runt om i Sverige. Våra främsta fördelar är ett starkt varumärke och nöjda kunder som samlas i Hemmakvälls kundklubb. Vår ambition är att vi ska vara Sveriges största och bästa kedja inom godis & co. Vårt mål är att vara bäst genom att erbjuda ett kvalitativt hållbart sortiment med lösgodis och kompletterande produkter som våra kunder föredrar. Genom att vara störst, bäst och först skapar vi upplevelser utöver det vanliga.

Vårt koncept

Hemmakvällkedjan består av drygt 60 butiker över hela Sverige och är redan ett välkänt varumärke som har en inarbetad kundkrets. Som franchisetagare får du tillgång till vårt unika koncept för att kunna driva en lönsam verksamhet. Vi hjälper dig med uppstart, samarbetsavtal med leverantörer, projektledning, affärssystem, marknadsföring och löpande support.

Profil

För att lyckas hos oss krävs att man är driftig, har goda ledaregenskaper och brinner för service. Det är också en stor fördel om man har grundläggande ekonomikunskaper. Då man som franchisetagare själv står för investeringskostnaden behöver man också ha ett startkapital och en ordnad ekonomi. Man ska älska godis lika mycket som vi gör!

Franchisetagare berättar

Informationsträff

Vi kommer att stå med på Sveriges största Franchise Evenemang i Göteborg:

Besökare

Bilder

Film

Visste du att...

Spunnet socker uppfanns faktiskt av en tandläkare. Det kanske var ett sätt att få nya kunder, som var tvungna att gå till tandläkaren med hål i tänderna efter allt ätande av spunnet socker? Vem vet.

Kontaktperson

Namn: Liridone Rama
Huvudkontor: Landskrona
Tel: 0709-211286
E-post: liridone.rama@hemmakvall.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: