010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Aktiviteter 2022

Är du intresserad av att veta mer om franchise? Expandera med ditt företag? Eller lyssna på andra franchisegivare och ta del av goda råd och erfarenheter? Se nedan vilken aktivitet som passar just dig eller ditt företag. 

FranchiseDagarna

Sveriges största träff för franchisekedjor

I höst samlar vi återigen inspirerande föreläsare inom franchisevärlden för att diskutera det senaste inom franchisevärlden, trender, utveckling, nyheter, finansiering, lyssna på intressanta franchisekedjor från både mindre och större franchisekedjor. 

Frukostträff

Kan vi bygga en franchisekedja?

Ta reda på om ert företag kan bygga en franchisekedja. För er som är nyfikna på franchise och vill veta mer. Vi arrangerar öppna frukostträffar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Under 1,5 h går vi kort igenom franchise och berättar vad det innebär att bygga en franchisekedja.

Kurs

Expandera med franchise

Ta reda på om ert företag kan bygga en franchisekedja – för er som är tidig i tanken om ni ska bygga en kedja eller inte och vill ha mer kunskap och djupare information. Vi arrangerar kurser i Stockholm, Göteborg och Malmö under en heldag.

Informationsträffar

Vi arrangerar öppna franchisekvällar runt om i Sverige. En kväll som under 2 timmar ger dig en god inblick i franchise. Kvällen vänder sig till alla som är nyfikna på franchise och vill veta mer om hur det fungerar. Alla är välkomna! Kvällen är kostnadsfri och pågår mellan kl 18:00-20:00.