010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Aktiviteter 2022

Är du intresserad av att veta mer om franchise? Expandera med ditt företag? Eller lyssna på andra franchisegivare och ta del av goda råd och erfarenheter? Se nedan vilken aktivitet som passar just dig eller ditt företag. 

Sveriges största franchise evenemang

Franchisetorget arrangerar Sveriges största franchise evenemang som är mötesplatsen för personer som vill starta eget och bli franchisetagare. Här får man informationsföreläsningar, inspiration och kunskap kring franchise.Franchisekedjor som söker franchisetagare finns på plats för att presentera sina olika koncept. Här finns något för alla som är intresserade av franchise!

Franchise dagarna

Sveriges största träff för franchisekedjor

Vill du lyssna på andra franchisegivare och ta del av goda råd och erfarenheter?

Under franchisedagen kommer du att få ta del av det senaste inom franchisevärlden, trender, utveckling, nyheter, finansiering, lokaler, lyssna på intressanta franchisekedjor från både mindre nyetablerade kedjor till större välkända franchisekedjor inom flera olika branscher.

Frukostträff

Kan vi bygga en franchisekedja?

Ta reda på om ert företag kan bygga en franchisekedja. För er som är nyfikna på franchise och vill veta mer. Vi arrangerar öppna frukostträffar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Under 1,5 h går vi kort igenom franchise och berättar vad det innebär att bygga en franchisekedja.

Kurs

Kan vi bygga en franchisekedja?

Ta reda på om ert företag kan bygga en franchisekedja – för er som är tidig i tanken om ni ska bygga en kedja eller inte och vill ha mer kunskap och djupare information. Vi arrangerar kurser i Stockholm, Göteborg och Malmö under en heldag.