010-204 15 01 info@franchisetorget.se

För franchisegivare

Som franchisegivare strävar man ständigt efter att utveckla både koncept och processer som även är helt avgörande för att kunna skapa långsiktig tillväxt. Detta ställer dock stora krav på affärsmässighet, information och kommunikation inom hela kedjan.

Rekrytering & annonsering

Att rekrytera engagerande och delaktiga franchisetagare är helt avgörande för att kunna bygga en framgångsrik kedja. Att hitta rätt kandidater kan dock vara både svårt och utmanande och ett vanligt misstag är att investera för lite tid och resurser i denna viktiga process.

Utveckla er franchisekedja

All franchise handlar om människor och förmågan att kunna bygga långsiktiga och ömsesidiga förtroenden genom starka relationer. De mest framgångsrika företagen förstår kraften i att ständigt lyssna på sina franchisetagare samt att löpande mäta både kunskap, välmående och förståelse inom hela organisationen.​

Hitta rätt lokal

Vi samarbetar med ledande aktörer som är specialister på att hjälpa både dig som franchisegivare och franchisetagare att hitta rätt lokal eller mark till marknadens bästa villkor.  

FranchiseAkademin 

Vi hjälper er som franchisegivare att ta fram skräddarsydda utbildningar som är anpassade till er kedja. Våra primära områden är utbildningar för både chefer och medarbetare inom Ekonomi & Affärsmannaskap, Ledarskap samt Försäljning & Service.

Våra samarbetspartners

Franchisetorget samarbetar med utvalda partners och experter på marknaden som kan allt om franchise. Genom detta nära samarbete kan vi hjälpa er på hela resan mot ökad tillväxt och en snabbare expansion.

ecit

ECIT erbjuder en omfattande expertis inom ekonomi, lön, HR, IT och affärssystem för att skapa ledande lösningar för din franchiseverksamhet. Oavsett om det gäller att starta ett bolag, implementera ett franchisekoncept eller driva och utveckla verksamheten, står vi vid din sida genom varje steg av företagsresan. Läs mer om hur vi kan stödja din franchiseverksamhet på knappen nedan.

Leasio

Leasio hjälper franchisegivare och franchisetagare med tjänster inom leasing, fakturaköp, företagslån och ger rådgivning kring företagens behov av finansiering.

WonderBrand Academy

WonderBrand Academy är en smart och nytänkande lösning för små och medelstora bolag. Den digitala portalen agerar som en varumärkescoach där du och ditt bolag guidas genom den strategiska varumärkesprocessens olika moment. Parallellt med utbildningen, som hålls av sakkunniga handledare på film och i text, ges utrymme för konkret varumärkesarbete i det digitala verktyget.

BiznizTools

Träna dig till framgång! Vi utvecklar ledare, team och säljorganisationer. BiznizTools stödjer företag i deras tillväx och utveckling. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå. Vi erbjuder en komplett programserie inom Ledarutbildning, Säljutbildning och Teamutveckling som skapar resultat som du kan använda i ditt yrkesliv likväl som för en balans i livet. Läs mer om hur din franchiseverksamhet kan växa med oss.