010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Bores på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2018
  • Omsätter: 2,4 Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 4 st franchisetagare
  • Franchise-koncept som ska återta Sveriges gatukökskultur.

  • Lediga distrikt: Västerås, Örebro, Karlstad, Gävle, Jönköping, Sundsvall, Stockholm, Eskilstuna
  • Bransch: Restaurang
  • Län: Flera
  • Egen insats: Upp till 2 000 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

STARTSKOTTET

Bores grundar sig i den förtynande svenska gatukökscenen som gått från cool mötesplats, raggare och prisvärd mat till det sorgliga det är idag. Bores är grundat av två bröder och efter att de sett sin barndoms gatukök förvandlats till thaikiosk fick det vara nog. CG pratade med sin bror, C-H, om att släppa allt och inom kort hade Bores grundats.

Vårt koncept

Konceptet är till för alla och grundar sig i ett tydligt modernt språk med en enkel och prisvärd meny. Därför var det viktigt med både glutenfria, veganska och vegetariska alternativ utöver magiska burgare. Målet är att Sverige åter ska gå till ett gatukökskoncept och avnjuta en prisvärd premiumburgare i en skön och avslappnad miljö i vad vi kallar gatukök 2.0, vilket bland annat innebär att alla Bores är kontantfria och beställningar kan naturligtvis göras via vår app.

Med en seriös men inte allvarlig attityd ska vi åter ska få Sveriges befolkning att med glädje besöka Sveriges nya gatukökskoncept och få en prisvärd upplevelse!

Profil

INGA MERITER, INGA PROBLEM

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurangverksamhet eller företagande för att starta en egen Bores, däremot behöver du vara ambitiös, positiv, handlingskraftig och vara villig att jobba hårt. Det viktigt att du har en stor social förmåga och kan hantera alla typer av människor.

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Bores?
– Jag tycker att Bores centralt verkligen står för hur de först beskrev sig själva ”seriöst men inte allvarligt”. Vi har högt i tak men samtidigt väldigt proffsigt.

Informationsträff

Bilder

Film

Visste du att...

I USA säljs det hela 50 miljarder hamburgare per år. Om man skulle rada upp alla 50 miljarder hamburgare i en rak linje skulle den sträcka sig runt jordklotet minst 32 gånger.

Kontaktperson

Namn: Carl Henrik Forssbeck, VD Bores
Huvudkontor: Stockhom
Mob: 070-323 61 55
E-post: ch@ttbros.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: