010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Dog Bakery Stockholm® på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2019
  • Omsätter: 2,9 MSEK
  • Antal FT: Vi söker vår första franchisetagare!
  • Sveriges första hundbageri 
  • Ledigt distrikt: Stockholm, Uppsala, Göteborg
  • Bransch: Butik, Café, Bageri
  • Län: Flera
  • Egen insats: Från 400 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

2019 öppnade vi vår första Dog Bakery Stockholm®-butik och idag efterfrågar tillresta hundägare och hundar från hela Sverige våra produkter och ber oss bokstavligen dagligen att öppna fler butiker i deras hemstäder eller stadsdel. 

 

Dog Bakery Stockholm® startades av Nicoletta Andersson och Peter Svensson under sommaren 2019. Allt tog sin början när vår mops, Charlie, stukade foten och Nicoletta en kväll ställde sig i vårt kök och bakade hundkakor – som en liten tröst för vår älskade hund. Där och då startades idén om ett hundbageri – ett lekfull bageri och butik för hundägare och vovvar. Med egna produkter, ett modernt butikskoncept och kundens upplevelse i fokus. Dog Bakery Stockholm är godkända som fodertillverkare av Jordbruksverket och vi använder oss bara av ingredienser som är bra för hunden och godkända genom EUs foderregister. 

 

Under hösten 2019 efter de första tre tusen kunderna som mottog vårt koncept med öppna armar, tog vi beslutet att snabbt skala upp konceptet,  utveckla fler egna produkter, stärka upp varumärket och utveckla hela affärsmodellen. På Dog Bakery Stockholm® utvecklar och designar vi nu själva våra produkter, vi äger vår försäljning i egna kanaler och därmed kundens hela upplevelse. Detta gör oss stabila, trovärdiga och lönsamma i hela processen. Parallellt blir vi fler och fler  glada hundägare och så väljer vi att spenderar allt mer pengar på dessa små underbara fyrbenta kompisar. Samtidigt växer även den så kallade upplevelsebaserade handeln kraftigt i våra städer – där konsumtion och upplevelse smälter ihop i en modern, så kallad upplevelse-shopping. 

 

Vi är därför otroligt stolta att få presentera ett bevisat och efterfrågat butikskoncept för dig som önskar driva ditt egna nyckelfärdiga Dog Bakery Stockholm® och få möjligheten att bygga upp en lokal och lojal kundgrupp i din egna stadsdel eller hemstad. 

Vårt koncept

Dog Bakery Stockholm® sveriges första hundbageri och upplevelsebutik för hundar. 

 

“Dog Bakery Stockholm® är en hybridernas hybrid i den nya upplevelsebaserade handeln som växer fram”. 
– Per Schlingmann, entreprenör och föreläsare 
Läs mer om konceptet HÄR

Profil

Vi söker efter dig som vill starta och driva ditt egna bolag och som vill få uppleva hur man växer som människa genom att driva eget. Det kommer krävas hårt arbete, rätt attityd, en stor portion nyfikenhet, uthållighet och gediget ansvarstagande. Om du har det så kommer du också få den belönande känslan, och i längden det ekonomiska resultat, som du drömmer om.
Tillsammans med vår erfarenhet, utbildning, support och kunskap hjälper vi dig längs hela resan. Att just du lyckas med din etablering bygger på att du kommer in med en hunger, en nyfikenhet, ett ansvarstagande och ett intresse för att bygga kundrelation och försäljning.
Du behöver inte ha drivit företag tidigare för att bli franchisetagare och du måste inte nödvändigtvis ha arbetat på café eller bageri för att lyckas med Dog Bakery Stockholm®. Din attityd att vilja lyckas är det som kommer få dig att bli framgångsrik.

Franchisetagare berättar

Så snart vår första franchisetagare är på plats så kommer ett citat 😉

Informationsträff

Läs mer om våra träffar HÄR

Bilder

Film

Visste du att...

Du kanske har undrat varför din hunds nos är kall och fuktig? Fuktigheten har faktiskt att göra med luktsinnet – fukten hjälper nämligen hunden att absorbera de doftkemikalier som finns i deras omgivning. 

Kontaktperson

Namn: Wasim Bitar 
Huvudkontor: Stockholm
Tel: 076 037 97 17
E-post: wasim@franchisetorget.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: