010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Doowin på just din ort?

Snabbfakta

 

 • Startades: 2017
 • Omsätter:  Mkr
 • Antal FT: idag är vi 11 st franchisetagare i Sverige
 • Doowin är ett modernt helhetskoncept inom
  fönster- och dörrbyten.
 • Lediga distrikt: Växjö, Södra Sthlm, Sundsvall, Gävle, Jönköping, Falun/Borlänge, Borås, Norrköping 
 • Bransch: Försäljning/marknadsföring,     Byggnadssnickeriarbeten
 • Län: Flera
 • Egen insats: Från 300 000:- (Mer info)
 • Status: Ny enhet

Om oss

Doowin är ett modernt helhetskoncept inom fönster- och dörrbyten. Vi erbjuder marknadens mest unika och kundvänliga koncept när det gäller monteringslösningar för dörrar och fönster.

Kundvänlighet och trygghet från början till slut

På doowin.se kan kunden, med hjälp av vår digitala AI-lösning, få hjälp med sitt val av fönster och dörrar i realtid, skapa en offert direkt och boka in ett kostnadsfritt hembesök med kontrollmätning. I våra showrooms, med Sveriges största visningsutbud av dörrar och fönster, ges besökaren möjlighet att titta närmare på vårt sortiment och få personlig hjälp av vår kunniga butikspersonal. Med våra egenanställda hantverkare kan vi säkerställa att kunden får trygghet, kvalitet och marknadens absolut bästa kundupplevelse.

Ett premiumsortiment av svensktillverkade produkter av kompromisslös kvalitet

Vårt sortiment av fönster, dörrar och garageportar är från välkända och efterfrågade svenska tillverkare. Med fönster från Elitfönster, takfönster från VELUX, dörrar från SnickarPer och Diplomat samt garageportar från Classic Door erbjuder Doowin kompletta kvalitetslösningar för både renovering och nybyggnation.

Vårt koncept

Vi ger dig som franchisetagare de absolut bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas med din försäljning. Vi är med dig hela vägen och hjälper dig med:

All kunskap du behöver!

Vi ger dig all utbildning, coachning och stöd som behövs för att just Du ska lyckas!

En nyckelfärdig butik

Vi förser dig med en butikslokal med ett modernt showroom och lager. Du får ett färdigt butikssortiment, färdiga skyltar och marknadens absolut bästa inköpsavtal. Det är bara att låsa upp och börja sälja!

Organisatoriska stödfunktioner

Digitalt affärs- och ekonomisystem, bokföring, en komplett och mobilanpassad hemsida, en enkel AI-lösning som hjälper dig att bygga digitala offerter, lokal såväl som central marknadsföring, kundservice, och mycket, mycket mer..

Profil

Vi söker efter dig som är driven och beredd att satsa helhjärtat på att driva ditt eget företag!

Vill du bli den lokala fönster- och dörrexperten och vara med på Doowins resa till nya nivåer?

Varför bli franchise­tagare med Doowin?

Som franchisetagare blir du en del av ett framgångsrikt koncept och ett spännande företag som kontinuerligt växer. Du får chansen att utveckla din egen franchiseenhet med en uppsjö av möjligheter och en oändlig potential för tillväxt. Du banar din egen väg för framgång, men alltid med ett stort stöd från vår centrala ledning!

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Doowin?

Informationsträff

Vi kommer att vara med på franchisetorgets Road Trip till hösten i Gävle, Stockholm, Sundsvall  https://franchisetorget.se/turneplan/

Bilder

Film

Visste du att...

I ett vanligt småhus med tvåglasfönster försvinner ungefär en tredjedel av värmen ut genom fönstren. Att byta till moderna, energieffektiva fönster kan ge hela 6000 kronor lägre energikostnader per år.

Kontakt

E-post: info@doowin.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: