010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Hemdeli på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2008
  • Omsätter: Svenska Hemdelikatesser AB ca 10-12 milj/år. Vi tillsammans med våra franchisetagare ca 40 milj/år
  • Antal FT: Idag är vi 14 franchisetagare 
  • Försäljning & leverans av kött, fisk och skaldjur
  • Ledigt distrikt: Hela Sverige
  • Bransch: Försäljning, inköp, marknadsföring
  • Län: Alla
  • Egen insats: Upp till 250 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Svenska Hemdelikatesser AB startades 2008 av Birger Holmqvist & Stefan Hedin, två matglada killar med många år i kockyrket, stor erfarenhet av fisk och en stor passion för bra råvaror och hög service. Sedan 2016 drivs Svenska Hemdelikatesser AB som ett familjeföretag av Birger & Sara Holmqvist. Vi driver vidare Hemdeli.se i samma anda som vi alltid gjort, med fokus på bästa tänkbara råvaror och med fantastisk service till våra kunder.

Dessutom är det en självklarhet för oss att vi och våra franchisetagare ska fungera som en stor familj, vi hjälps åt i både medgång och motgång. Det är vår största styrka inom Hemdeli.se för både våra kunder, våra medarbetare och franchisetagare. Vi tummar aldrig på kvalitén när det gäller våra produkter, allt testas noga av oss själva, våra erfarna medarbetare och franchisetagare. Vårt huvudfokus ligger på fisk och skaldjur, men vi har även ett väl utvalt sortiment bestående av kött, kyckling och häftiga BBQ produkter.

När kunder handlar av oss har de alltid 30 dagars ”nöjd kund garanti”. Vi jobbar enligt ett schema och besöker kunden ungefär var 12:e vecka. Våra olika paket och förpackningar är anpassade för att de ska räcka under en period på ca 10-12 veckor. Tar varorna slut i förtid beställer kunden enkelt på vår hemsida, www.hemdeli.se eller på vår ordertelefon så levererar vi till kunden på en tid och dag som passar.

Vårt koncept

Kan du se dig själv som ” Den lokala kött, fisk & skaldjursleverantören ” ?

Då har du just har hittat den perfekta businessen för dig. Vi har arbetat med detta koncept i över 10 år och sett att det fungerar lika bra nere i Skåne som uppe i norra Sverige. Dagens medvetna konsumenter uppskattar helt enkelt riktigt bra mat av hög kvalité!

Fördelarna med att bli franchisetagare på Hemdeli.se:

• Låg uppstartskostnad

• Lönsamhet inom några månader

• Fungerar lika bra som ”enmansbolag” som med en eller flera anställda

• Du behöver ingen erfarenhet i branschen sedan tidigare, vi lär dig allt du behöver för att lyckas med din verksamhet

• Obefintligt svinn då vi arbetar med frysta varor med lång hållbarhet.

• Återkommande kunder som handlar år efter år eftersom de älskar våra produkter

• Du blir en del av Hemdeligänget

Profil

Känner du dig sugen på något nytt och inspirerande?Kan du se dig själv som ” Den lokala kött, fisk & skaldjursleverantören ” ?

Hur funkar det att bli franchisetagare på Hemdeli då?

Om det känns rätt för oss och för dig så kommer vi överens om ett geografiskt område som normalt sträcker sig i en cirkel på 5-10 mil från din ”hemort” där du har din egen Hemdelibil. Ett Hemdelidistrikt omfattar normalt 80 000 – 120 000 invånare som du har ensamrätt att leverera Hemdelivaror till. Vi hjälper dig att leasa en färdig Hemdelibil fullt utrustad för ändamålet med frysar, arbetsbänkar, våg, papperskorgar och rejäl arbetsbelysning, vi hjälper dessutom till att skaffa dig ett mobilt kassaregister med kortdragare så du kan ta betalt både med kort, swish, faktura och kontanter. I uppstartsavgiften ingår att din bil är helt fullproppad med allt du behöver för att komma igång med din försäljning, och vi kommer att vara med dig ute och hjälpa dig igång under några dagar, med täta uppföljningar i början så du känner dig trygg och säker i din nya verksamhet. Vi vet att konceptet funkar så pass bra att du med största sannolikhet kommer att omsätta mellan 75 000 och 125 000 kr under din första arbetsmånad. Känner du att detta kan vara något för dig? Skicka din ansökan redan nu.

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Hemdeli?

Informationsträff

Bilder

Film

Visste du att...

Räkor är hermafroditer och byter kön från hane till hona vid 3–5 års ålder.

Kontaktperson

Namn: Birger Holmqvist
Huvudkontor: Laholm
Tel: 0733-344 840
E-post: info@svenskahemdelikatesser.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: