010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Lion Bar på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 1996
  • Omsätter: 114 Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 26 enheter
  • Varenda Lion Bar-restaurang är unik, men gemensamt är att vi alltid erbjuder en avslappnad familjär mötesplats.
  • Ledigt distrikt: Göteborg och Kalmar
  • Bransch: Hotell, restaurang, storhushåll
  • Län: Alla
  • Egen insats: Upp till 250 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Lion Bar är en pub- och restaurangkedja som startat i Stockholm redan under tidigt 1990-tal. Idag är vi ett starkt varumärke som har expanderat kraftigt i Sverige, främst under de senaste åren. Alla våra Lion Barer drivs av oerhört drivna entreprenörer som delar våra filosofier och visioner. Sedan januari 2018 drivs inga restauranger centralt utan alla av våra franchisetagare.

Alla våra Lion Bar restauranger är unika, men gemensamt är att vi alltid erbjuder en avslappnad familjär mötesplats. Vi strävar alltid efter att erbjuda enkel och god mat samt ett brett utbud av drycker till bästa möjliga pris. Något som kännetecknar Lion Bar är vår strävan att ge våra gäster en skön upplevelse och ge stort utrymme för gemenskap, glädje och humor. Vi försöker även alltid upprätthålla goda och långvariga relationer med våra gäster.

Vårt koncept

Lion Bar har en långsiktig och stabil affärsverksamhet med bevisad lönsamhet. Våra barer är folkets vardagsrum, här ska gästen känna sig hemma. Att känna glädje och gemenskap tillhör Lion Bars kärnvärden, som också bidrar till att våra enheter är idag lönsamma bolag.

Alla delar av konceptet är väl dokumenterade på detaljnivå i form av en Handbok, som våra Franchisetagare får tillgång till via vår digitala internkommunikationsplattform både via webben och via vår egna applikation för mobila enheter.

När du tillhör vår kedja får du dessutom vägledning och hjälp med allt som berör både bolagsfrågor som till daglig drift. Vi som centralt jobbar med varumärket Lion Bar, hjälper dig med allt för en snabb start och säker drift.

Profil

Många av oss har någon gång i bakhuvudet haft en dröm om en egen bar, oftast så stannar det där, men varför? Vi har i och med konceptet “Lion Bar” lösningen som gör det möjligt att förverkliga denna dröm, även för dig som tidigare saknar år av erfarenhet i restaurangbranschen. Lion Bar erbjuder marknadens bästa, lättaste och antagligen lönsammaste koncept som dessutom kan startas med små medel.

Du som ansöker om att bli Franchisetagare behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurang verksamhet eller företagande för att starta en egen Lion bar. Men du måste tycka om att jobba med människor, vara serviceinriktad, ha en positiv inställning, handlingskraftig och vilja lära dig vårt sätt att arbeta på.

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Lion Bar?

– Lätt att driva, lätt matkoncept. Inte mycket onödiga saker som man måste följa som tex inredningen

Enkelt och bra koncept och finns alltid personer som hjälper
– Enkelt, lönsam från dag 1 och inga stora investeringskostnader

Informationsträff

Bilder

Film

Här kommer en film kommer inom kort.

Visste du att...

Ordet ”pub” är engelskt och är en förkortning av public house, ’hus öppet för allmänheten’.

Kontaktperson

Namn: Abraham Cakir
Huvudkontor: Stockholm
Tel: 073-925 70 05
E-post: Ibo@lionbar.se

Kontaktperson

Namn: Daniel Bisse
Huvudkontor: Stockholm
Tel: 070-482 94 64
E-post: Daniel@lionbar.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: