010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Poda på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: Det första svenska Poda startades 2005
  • Omsätter: Poda A/S inkl. franchisetagare omsatte 2018 ca 120 milj SEK
  • Antal FT: Totalt 39 franchisetagare, 10 st i Sverige
  • Poda Stängsel är idag Sveriges ledande stängselleverantör.
  • Lediga distrikt: Västervik, Norrköping, Karlshamn, Linköping, Karlstad, Halland, Västerås, Kristianstad, Sundsvall
  • Bransch: Bygg och anläggning
  • Län: Flera
  • Egen insats: Från 175.000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Sedan 1975 har Poda Stängsel sålt, monterat och underhållit kilometervis av stängsel för lantbruk, företag och industrier samt trädgårdar och parker, och Poda Stängsel är idag Sveriges ledande stängselleverantör. Poda Stängsel har blivit synonymt med hög kvalitet, lång livslängd och därmed god stängselekonomi.

Hos Poda Stängsel hittar kunden ett brett sortiment av kvalitetsmaterial och tillbehör – och kunden kan välja att få en nyckelfärdig stängsellösning som är skräddarsydd för sina behov.

Poda Stängsel projekterar ditt nya stängsel och undersöker ex. om det finns rör och kablar under marken så att kostsamma misstag undviks. Arbetet utförs snabbt och effektivt av våra professionella montörer som förfogar över rätt utrustning och maskiner – och bygger på mer än 40 års erfarenhet av stängsel.

Vårt koncept

Poda Stängsels fokus ligger konstant på stängsellösningar av hög kvalitet för jordbruks- och naturområden och i utkanten av städerna. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter inom stängsel och portar/grindar, och vårt sortiment består av elstängsel, trässtaket, slanstaket och PVC-stängsel samt grindar och portar av trä och metall, som tillverkas av ledande producenter.

En leverantör

Våra kunder drar inte bara nytta av vår mycket höga produktkvalitet, utan även av vårt omfattande tjänsteutbud: Från rådgivning och planering till montering och underhåll av deras stängsel – allt från en och samma leverantör.

 

Service ute hos kunden

Service spelar en avgörande roll hos Poda! Därför erbjuder vi rådgivning och försäljning direkt ute hos kunden. När kunderna besöker ett Poda Stängsel-center har de även möjlighet att ta del av våra produkter och vår kompetens. Ett Poda-center har som regel sin egen stängselutställning.

Profil

Poda satsar på starka personligheter som har goda kunskaper inom hästhållning och lantbruk. Hos Poda får du möjligheten att etablera dig på en framtidsorienterad marknad som satsar på bärkraftighet och framgångar. Våra koncept vänder sig både till nya entreprenörer och befintliga företag, ex. inom trädgårds- och landskapsarkitektur, som vill utöka sin affärsverksamhet med Poda.

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Poda?

”Jag tycker alltid att det är spännande och varierande att hitta individuella stängsellösningar för varje enskild kund, och få projektet i hamn. Oavsett om det är ett häststängsel, en golfbana eller ett stängsel mitt i vinodlingarna – varje order för med sig unika utmaningar. När uppdraget är färdigt och stängslet är monterat gläder jag mig åt att vi ännu en gång har kunnat göra en kund glad. Jag tycker också, att det är mycket tillfredsställande att kunna dela sina åsikter, iakttagelser och erfarenheter med andra Poda Centre. Det är människor som upplever samma vardag som jag själv.”

Bilder

Film

Visste du att...

Twitter gjorde hashtaggen till världskändis. Men visste du att Hashtagg (på engelska hash tag), betyder brädgård, staket och fyrkantstagg som den också kallas, är namnet på symbolen # som i dag används väldigt ofta på nätet, och i synnerhet i sociala medier för att understryka, eller kategorisera inlägg.

Kontaktperson

Namn: David Lötman 
Huvudkontor: Göteborg
E-post: david@franchisetorget.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: