010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Salads and Smoothies på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2009
  • Omsätter: 30 Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 7 franchisetagare 
  • Salads and Smoothies bevisar att snabbmat kan vara något helt annat än skräpmat.
  • Ledigt distrikt: Hela Sverige
  • Bransch: Hotell, restaurang, storhushåll
  • Län: Alla
  • Egen insats: Från 500 000:-  till 1 500.000 beroende på storlek (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

2009 öppnade vi på Salads and Smoothies vår första restaurang i centrala Malmö. Det fanns då ett hål i marknaden när det kom till hälsosam snabbmat. Sedan dess visar vi att det går att kombinera snabb, nyttig och god mat. Vi tycker att det ska vara enkelt att leva ett hälsosamt liv, som både smakar och gör gott.

Vi väljer våra råvaror med omsorg och våra färdiga livsmedel tillverkas antingen hos smakverkeri, eller på plats i restaurangerna. Smakverkeri säkerställer att produkterna håller så hög kvalitet som möjligt för att ge våra gäster den bästa smakupplevelsen. Med rätt ingredienser, våra egna recept och tillredning på plats blir maten fräschare och godare. Vi tillverkar våra egna dressingar och tillagar alla kolhydrater. Brödkrutonger, granola, kallpressade juicer, frukost och nyttigt fika görs i restaurangerna. Våra rätter görs a la minute med hjälp av förpreppade råvaror så att väntetiden blir under minuten.

Vårt koncept

Som franchisetagare till Salads and Smoothies får du, utöver tillgång till varumärket Salads and Smoothies, även tillgång till all den kompetens och erfarenhet vi samlat på oss under många år inom restaurangbranschen. Vi erbjuder dessutom en gedigen struktur som säkerställer att du som franchisetagare ska känna dig trygg i ditt dagliga arbete.t.

Profil

Vi söker dig som vill driva en egen restaurang inom hälsosegmentet men samtidigt ta del av alla de fördelar det innebär att tillhöra en franchise, så som gemensam marknadsföring och support, samlad erfarenhet och kunskap samt förhandlade råvarukostnader. Vi är intresserade av att etablera oss i flera stora till mellanstora städer runt om i landet. Känner du att din stad behöver en Salads and Smoothies och låter detta intressant för dig, tveka inte att höra av dig!

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Salads and Smoothies?

Informationsträff

Bilder

Film

Visste du att...

Poké-bowls är en ny och hälsosam mattrend som blir allt mer populär i europeiska kök. Konceptet härstammar från Hawaii och är kortfattat en hälsosam och färgstark måltid serverad i en skål. Det hawaiianska ordet ”poke” kan översättas till ”skuren i bitar”, och det är just vad en poké-bowl är: en skål med hälsosamma, smakrika och färgstarka ingredienser skurna i små och utsökta bitar.

Kontaktperson

Namn: Erik Bjergert Elgaard
Huvudkontor: Stockholm
Tel: 070-88 44 200
E-post: erik.bjergert@saladsandsmoothies.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: