010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Vi söker franchisetagare till en redan etablerad enhet, Gävle

Snabbfakta

 

  • Startades: 1990
  • Omsätter:  Mkr
  • Antal FT: Idag är vi 3 st egenägda och 12 st franchisetagare
  • Experter på allt inom solskydd.
  • Ledigt distrikt: Gävle
  • Bransch: Bygg & anläggning
  • Län: Gävleborgs län
  • Egen insats: Kontakta oss för mer information (Mer info)
  • Status: Befintlig enhet

Om oss

Sun Off är Sveriges ledande butikskedja inom solskydd med mer än fyrtio års erfarenhet av solavskärmning. Vi erbjuder alla typer av solavskärmning, från fönster- och terrassmarkiser till plissé- och lamellgardiner. Vi arbetar både med offentliga miljöer och privata hem. Du hittar oss från Boden i norr till Helsingborg i söder. Varje Sun Off-butik är fristående och drivs av den lokala ägaren.

De flesta av våra produkter tillverkas av Nimex AB i Mullsjö, Sveriges ledande tillverkare av Solavskärmning. Nimex har över 40 års erfarenhet av solavskärmning och är systerföretag till Sun Off AB. Båda bolagen ägs sedan 2021 av Herenco Invest AB som är ett förvaltningsbolag belägen i Jönköping.

Vårt koncept

Ensam är sällan stark. Att bli en del av Sun Off innebär många fördelar. Du blir en del av ett välkänt varumärke. Du får ett stort utbud av svensktillverkade produkter. Du får tips och hjälp att inreda butiken på ett inspirerande sätt för att driva försäljning. Vår marknadsföring ser även till att du syns och märks på din ort. Sist men inte minst, du får ett nytt gäng kollegor utspridda över hela Sverige!

Profil

Som franchisetagare för Sun Off kommer du att fungera lika mycket som en kreativ rådgivare som en markismontör. Vilken kulör på väven passar bäst till färgen på villan? Bör armaturen speciallackeras eller passa någon av standardkulörerna? Inget uppdrag är för litet och du hjälper gärna kunden med inspiration och tips kring produkter, materialval och kulörer.

Vi söker dig som:

 

Franchisetagare berättar

”Sun Off ger mig ett unikt koncept, ett brett produktsortiment och all support jag behöver för att bli framgångsrik på min lokala marknad – både för konsument- och projektförsäljning. Dessutom får jag ett stort kontaktnät av branschkollegor som har samma eller liknande utmaningar.”

/Mats Svensson, Sun Off Gävle

Informationsträff

Bilder

Film

Visste du att...

Ingen vet nog exakt vem som uppfann markisen eller när, men bruket av markiser kan spåras ända till antikens dagar. För att skydda sig från den skoningslösa solen utvecklade man markiser och parasoller till allt mellan från små vagnar till stora arenor. Själva Colosseum hade markiser över sittplatserna – det stora markissystemet kallades för valerium (gardinen).

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: