010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Svea Takvård på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2020
  • Omsätter:  9.5 Mkr
  • Antal FT: idag är vi 3 st franchisetagare i Sverige
  • Framtidens takvård, idag.
  • Lediga distrikt: Skåne, Östergötland,
    Västra Götaland, Gävleborg, Kalmar, Jönköping
  • Bransch: Drift & underhåll
  • Egen insats: Från 120 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

Svea Takvård är inte bara en leverantör av takvårdstjänster, utan en symbol för förnyelse och kvalitet inom branschen. Vi har etablerat oss som en ledande aktör genom att ständigt sträva efter att överträffa kundförväntningarna och förbättra våra arbetsmetoder. Vår framgång ligger i vår förmåga att kombinera traditionella tekniker med modern innovation, allt medan vi håller miljöhänsyn i förgrunden. Genom vår tillväxt och utveckling har vi inte bara förändrat tak, utan också uppfattningen om vad takvård kan vara.Svea Takvård har växt exponentiellt sedan starten, mer än fördubblat sin storlek varje år. Denna tillväxt speglar vår förmåga att ständigt innovera och anpassa oss efter marknadens behov. Vi har utvecklats från en enkel takvårdstjänst till en omfattande leverantör med en bred portfölj av tjänster. Denna expansion är ett tydligt tecken på förtroendet och uppskattningen från våra kunder, och det stärker vår position som en ledare inom branschen. Vår framgång illustrerar vår dedikation till kvalitet och kundnöjdhet.

Vårt koncept

På Svea Takvård gör vi det enkelt för nya franchisetagare att komma igång. Vår startprocess är utformad för att vara smidig och stödjande, med ett tydligt steg-för-steg-system. Från den första dagen får du tillgång till vår omfattande utbildning och resurser, så att du snabbt kan få din verksamhet att blomstra. Vi erbjuder också kontinuerlig support och rådgivning, vilket säkerställer att du känner dig trygg och väl förberedd för att möta alla utmaningar. Med Svea Takvård är du aldrig ensam på din resa mot framgång.Vår affärsmodell är unikt strukturerad för att ge våra franchisetagare omfattande stöd. Detta inkluderar skräddarsydda utbildningsprogram, operativ vägledning, innovativa marknadsföringsstrategier och robust IT-stöd. Vårt mål är att förbättra effektiviteten och lönsamheten för våra partners, samtidigt som vi ständigt höjer standarden för våra tjänster. Gå med i oss och bli en del av ett system designat för framgång, där kvalitetstjänst är normen.

Profil

Vår perfekta franchisetagare är en person som inte bara har en stark affärsinstinkt och ledarskapsförmåga, utan också en som delar vår passion för kvalitet och miljövänlighet. Vi letar efter individer som är redo att investera i en verksamhet som står för något större än bara vinst – en verksamhet som bidrar till samhället och miljön. Våra franchisetagare ska vara drivna, kunna bygga relationer och vara engagerade i att lära sig och växa tillsammans med oss.

Franchisetagare berättar

Våra franchisetagares erfarenheter talar sitt tydliga språk om framgången och tillfredsställelsen som kommer med att vara en del av Svea Takvård. De delar berättelser om hur de har vuxit personligen och professionellt, hur de har kunnat påverka sina lokalsamhällen positivt och hur de har byggt lönsamma företag som står för kvalitet och integritet. Deras berättelser är bevis på att vår franchisemodell inte bara är ekonomiskt framgångsrik, utan också ger en känsla av stolthet och gemenskap.Rasmus, en franchisetagare i Gävleborg, delar sin erfarenhet: ’Att bli franchisetagare hos Svea Takvård förändrade mitt liv. Jag uppskattar verkligen den personliga utvecklingen och det ständiga stödet jag får. Det bästa är känslan av att göra skillnad i våra kunders liv med våra tjänster.Ziad, som driver en franchise i Västmanland sedan ett år tillbaka, reflekterar över sin resa: ”Efter ett år med Svea Takvård har mitt liv förändrats markant. Jag har fått en bättre balans mellan arbete och fritid, och det är otroligt givande att se hur mitt arbete direkt bidrar till nöjdare kunder. Att få växa med och som en del av Svea Takvård, och samtidigt kunna bygga upp något eget, har varit en fantastisk upplevelse.”

Bilder

Film

Visste du att...

En byggnads tak och dess taktäckningsmaterial har stor betydelse, såväl tekniskt som för byggnadens helhetskaraktär. Därför kallas taket ibland för ”den femte fasaden”. Vad vi har täckt våra tak med har varierat över tid och skiftat till följd av såväl tillgång på material som förbättrade framställningstekniker och arkitektoniska ideal. I äldre tider var taktäckningsmaterialet en statussymbol där det dyrbara plåttaket tydligt skilde sig från de enklare husens torv- eller spåntak.

Kontaktperson

Namn: Ahmad Shkuntana
Huvudkontor: Uppsala
Mob: 08 – 128 793 44
E-post: ahmad@sveatakvard.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: