010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Time2Care på just din ort?

Snabbfakta

 

 • Startades: 2015
 • Omsätter: 8,73 Mkr
 • Antal FT: Idag är vi 7 franchisetagare 
 • Vi är Sveriges skönaste samarbetspartner! Genom regelbunden massage och återhämtning skapar vi möjlighet för fler individer att vara långtidsfriska och produktiva, i det större perspektivet bidrar vi till ett mer välmående samhälle.
 • Ledigt distrikt: Hela Sverige
 • Bransch: Hälsa/Välmående
 • Län: Alla
 • Egen insats: Kontakta oss så får du veta mer. (Mer info)
 • Status: Ny enhet

Om oss

Time2care drivs sedan 2015 som franchisekoncept och ägs av Peter Cassman och Jonas Norrman, två entreprenörssjälar som drivit företag tillsammans sedan 1998. Den genomsyrande tråden i Peters och Jonas entreprenörskap har alltid varit försäljning och när de 2004 kom i kontakt med massagestolar föll pusselbitarna på plats. Bådas intresse för sport, träning och hälsa i kombination med business och försäljning kunde kombineras. Sedan dess har de genom att erbjuda regelbunden massage och återhämtning skapat möjlighet för fler individer att vara långtidsfriska och produktiva.

Maskiner som bullrar, robotar som krånglar, leveranser som ska ut. Lyfta barn, krypa på golvet, torka bord, byta blöjor. Sitta vid skrivbordet, sitta på möte, sitta i bilen. Våra kunders arbetsplatser och vardagar ser oerhört olika ut och alla människors behov skiljer sig åt. Vissa behöver slappna av, någon behöver släppa på spänningar en annan behöver ladda om. Våra massagestolar hyrs av arbetsplatser som tar arbetsmiljö på allvar och vill att medarbetarna ska hålla länge och orka mer. Även för att vara en attraktiv arbetsplats med ett sunt ledarskap då synen på detta förändras med nya generationer på arbetsmarknaden.

Vårt koncept

Time2care drivs sedan 2015 som franchisekoncept.

Du driver ditt eget företag men du är aldrig ensam. Som en del av Time2care-familjen får du tillgång till alla fördelar som ges när man ingår i en kedja, du får ett koncept att arbeta med och metoder att utgå ifrån. Flera andra har gjort jobbet på sin marknad tidigare och vi lär ständigt av varandra. 

Vår produkt särskiljer sig på marknaden genom att ge en medicinskt riktig massage med hög effekt i behandlingen. Genom regelbunden massage och återhämtning skapar vi möjlighet för fler individer och organisationer att vara långtidsfriska och produktiva. 

Profil

Är du nyfiken på om franchise är rätt för dig eller om Time2care som varumärke och produkt är rätt för dig? Du behöver inte ha bestämt dig, låt oss utvärdera möjligheterna tillsammans. Svara på några inledande frågor för att ge oss en hit om vem du är. Därefter har vi ett onlinemöte med en första dialog.

Hur går processen till?

 • Ge oss en hint om vem du är och boka ett möte
 • Onlinemöte
 • Genomgång av formalia och onboarding
 • Beslut
 • Avtal och formalia
 • Onboarding

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i Time2Care?

– Jag var i ett skede där jag hade varit egenföretagare ganska länge och ville ta ett nytt steg. Franchise som form kändes intressant. Det är en betydligt större utmaning än jag trodde men en styrka är definitivt att det finns ett färdigt koncept. Att få vara egen och samtidigt vara i ett sammanhang är helt rätt för mig och det känns intressant att bygga långsiktigt.

— Göran Nord, Franchisetagare sedan 2018

Informationsträff

Bilder

Film

Här kommer det att komma en video…

Visste du att...

Vi, alltså människan, tappat bort naturliga rutiner för att stressa av och bearbeta påfrestande upplevelser. Djuren i vår nära miljö, såsom hundar och katter, sträcker sig och gäspar många gånger om dagen för att stressa av och bearbeta stress. Tänk efter när du gäspar om det är vid ett speciellt tillfälle eller om du varit i någon speciell situation. Att gäspa är ett verktyg att bearbeta stress och återhämtning, liksom massage och även beröring.

Kontaktperson

Namn: Jonas Norrman
Huvudkontor: Östersund
Tel: 070-618 18 86
E-post: jonas@time2care.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: