010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Workshop

Kan vi bygga en franchisekedja?

Ta reda på om ert företag kan bygga en franchisekedja – för er som kommit ännu längre i tanken om att bygga en franchisekedja. Vi bokar upp en heldag hos er där vi går igenom franchise mer på djupet och tittar på om ert företag har potential att bygga en franchisekedja. Efter denna dagen kommer ni att få ett sammanfattat dokument som kommer att svara på om det går att göra franchise av ert företag. Dokumentet är även ett bra beslutsunderlag till VD, styrelse eller ägare som ska ta beslut om ni ska ta steget eller inte och vad det isåfall krävs i tid och pengar.

 

Hur fungerar det?

Ta reda på om ert företag/affärskoncept passar som franchise och vad det isåfall finns för möjligheter i tillväxt, lönsamhet och vad det krävs av er i tid och investering. Här diskuteras förutsättningarna för franchiseprojektet tillsammans med oss. Viktiga uppgifter som företagets förutsättningar, ägarstruktur, framtidsvision och ekonomisk ram diskuteras tillsammans där även övriga önskemål om antal franchisetagare etc. behov fylls i.

Hur är upplägget?

På en workshop besöker vi ert företag under en heldag. Där görs en enkel bedömning av ekonomi, ägarförhållande, er vilja, kompetens och andra saker som kan påverka franchisebygget. När vi har skissat/ritat fram första franchisemodellen presenterar vi förslaget så att den stämmer överens med era mål och presenterar en total kostnadskalkyl som inkluderar externa kostnader inkl. er och vår tid. Ni bestämmer vilka som ska vara med under dagen och vi rekommenderar de personer som har mandat till beslut och ta även med de personer som eventuellt kommer att vara med på resan om ni tar beslutet att bygga en franchisekedja efter denna dagen.

 

Vem får boka detta?

Du som är VD, ägare eller ingår i ledningsgruppen (oavsett bransch) som vill ta nästa steg och är nyfiken på franchise och vill veta mer om vad det innebär att expandera med franchise och bygga en egen franchisekedja.