010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Dornacci på just din ort?

Snabbfakta

 

  • Startades: 2017
  • Omsätter: 8 Mkr
  • Antal FT: Vi söker vår första franchisetagare 
  • Vi vill servera fräsch italienskinspirerad mat, á la minute, på ett flertal platser i Sverige
  • Ledigt distrikt: Skövde, Göteborg, Trollhättan, Växjö och Helsingborg
  • Bransch: Hotell, restaurang, storhushåll
  • Län: Flera
  • Egen insats: Från 500 000:- (Mer info)
  • Status: Ny enhet

Om oss

”Vi vill servera fräsch italienskinspirerad mat, á la minute, på ett flertal platser i Sverige”

”På Dornacci erbjuds Italiens genuina och traditionella kök i en genomtänkt miljö som förhöjer kvalitetskänslan ytterligare. Här finns allt från risotto, pasta, insalata och scrocchiarellà (pizza gjord på italiensk surdeg). Maten, som givetvis även finns
glutenfri, tillagas på färska råvaror och pizzan på ekologiska bottnar. -och det är våra såser som är hemligheten!”

Vårt koncept

Ett eget företagande baserat på vårt koncept förkortar tiden det tar för dig att etablera ett restaurangkoncept som är distinkt och beprövat och därför högst sannolikt når lönsamhet fortare än om du skulle börja från grunden. Det handlar inte bara om ”hårda” komponenter som varumärke, sortiment och inköpskanaler. Vi kommer även att investera mycket tid i uppstarten av din verksamhet. På plats.

ETABLERINGSHJÄLP
Erfarenheten visar att det är lätt att hamna fel i början av etableringen och att det får följdverkningar under lång tid framåt. Det hjälper vi dig att undvika, samtidigt som vi ser till att din restaurang andas och doftar Dornacci från dagen du öppnar.

UTBILDNING
Flyt i din arbetsprocess, inköpsrutiner och i den faktiska matlagningen mycket viktigt och vi kommer att ge dig och din personal en rejäl dos utbildning för att det skall sitta från början

MARKNADSFÖRING OCH HANDBOK
Vi ger dig, förutom full tillgång till vårt varumärke, även material som du kan jobba med lokalt. Du kommer också att få en central marknadsplan kring de erbjudanden och aktiviteter som kedja gör löpande för att skapa variation och kommunikation kring våra matställen. Du blir även en del av vår webb och slipper att hålla den uppdaterad och lika fräsch som vår mat. Bara det är värdefullt för de flesta som drivit
verksamheter med webb.

PRODUKTUTVECKLING OCH INKÖP
Varje serverad måltid skall vara en njutning för din kund och en bra affär för dig. Vi kommer att tillhandahålla ett mycket väl avpassat bassortiment och över tid addera och förändra med nya spännande recept. Genom att koordinera våra inköp mot ett fåtal duktiga leverantörer så får vi en hög och jämn kvalitet med bra lönsamhet.

Profil

Vi tror att du som vill bli en Dornacci franchisetagare
i första hand är en entreprenörstyp med ett stort mått
vision men även någon erfarenhet av startupverksamhet (Inte nödvändigtvis då din egen). Då vet du vilken styrka det är att har en färdig målbild att jobba mot och människor som hjälper dig hela vägen!
Kontakta oss för mer detaljer och för ett samtal om hur dina affärsplaner och förutsättningar ser ut.

Franchisetagare berättar

Så snart vår första franchisetagare är på plats så kommer ett citat 😉

Informationsträff

Bilder

Film

Visste du att...

Enligt den internationella pastaorganisationen finns pasta i totalt cirka 600 olika former och skepnader runt om i världen.

Kontaktperson

Huvudkontor: Jönköping
Tel: 0739-233544
E-post: info@dornacci.com

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: