010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva Sushi Daily på just din ort?

Snabbfakta

 

 • Startades: 2015
 • Omsätter: 88,136 tkr (2022)
 • Antal FT: Idag är vi 21 st franchisetagare
 • Handgjord sushi av hög kvalitet på lättillgängliga platser
 • Lediga distrikt: Umeå, Luleå, Malmö, Göteborg, Uppsala, Stockholm, Kristinehamn, Örebro, Nyköping, Oxelösund, Sundsvall, Härnösand, Västerås
 • Bransch: Restaurang
 • Län: Flera
 • Egen insats: Från 150 000:- (Mer info)
 • Status: Befintliga & nya enheter

Om oss

KellyDeli är en av Europas ledande franchisegivare som specialiserar sig på traditionell asiatisk mat, tillverkad av ingredienser av hög kvalitet. Företaget grundades 2010 av Kelly Choi och hennes man Jerome. Vi har nu vuxit till fler än 1500 försäljningsställen i 13 länder över hela världen.

Vårt koncept

Sushi Daily är en grab-and-go sushiprodukt av restaurangkvalitet som är nygjord i våra kiosker som är belägna på bästa läge i stormarknader som ICA, Coop, Hemköp och City Gross. Vår grundare Kelly är utbildad av en av Japans bästa sushikockar; Yamamoto-san och tillsammans har de skapat en högkvalitativ sushi som både ser bra ut och smakar bra när man tar den ur kylen. Vårt koncept ger en interaktion med kunderna då allt förbereds och tillagas i kiosken framför kundernas ögon. Vi har också dagliga provsmakningar för att öka kundservicen ytterligare.

Profil

Våra mest framgångsrika entreprenörer har en bakgrund inom matlagning eller cateringbranchen, med en kärlek för asiatisk mat och kultur. Den idealiska kandidaten har både affärs- och ledarerfarenhet samt en passion för kundservice. Med en jämförbart låg startkostnad och ett grundligt utbildningsprogram erbjuder vi franchisetagare möjligheten att bli sin egen chef och driva sitt eget företag. Idealkandidaten:

 • Talar eller håller på att lära sig svenska och engelska.
 • Har arbetstilltånd i Sverige
 • Har omkring 250 000 kr i egen insats
 • Har en passion för kundservice

Franchisetagare berättar

Tam öppnade sin egen Sushi Daily-kiosk i Nacka. Det är en av våra minsta kiosker, men med Tams fantastiska kundservicekunskaper är butiken en av de som säljer mest i hela Sverige. Tam skickades av oss för att tävla i Kellydelis internationella sushitävling och tog en bronsmedalj för Norden Jenny började med en Sushi Daily kiosk i Göteborg och med framgång efter framgång driver hon nu tre kiosker i området, och är känd och älskad av de lokala kunderna. Jenny säger… ”Det bästa med att vara franchisetagare hos Sushi Daily är nätverket, det finns alltid någon som kan hjälpa dig, närhelst du behöver stöd. Jag har också fått vänner för livet efter att ha träffat andra franchisetagare!” Rickard och Helene startade sin egen kiosk i Lund och byggde upp försäljningen med sin fantastiska passion för produktkvalitet och service. Nu förbereder de sig för att öppna en andra kiosk i Malmö i februari.

Bilder

Film

Visste du att...

Denna traditionella maträtt har ätits i Japan i mer än 1300 år. Sushi, som vi är vana att äta den, började säljas som snabbmat redan på 1800-talet i gatustånd i Edo, nuvarande Tokyo. I den ursprungliga sushi recepten gjordes en maträtt med konserveringsmetod med fisken som påminner om surströmming. 

Kontaktperson

Namn: Felix Avery
Huvudkontor: Malmö
Mob: 076 037 38 80
E-post: felix.avery@kellydeli.com

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: