010-204 15 01 info@franchisetorget.se

Intresserad av att driva miniStuds på just din ort?

Snabbfakta

 

 • Startades: miniStuds startades 2014 som enskild firma, omvandlades till AB 2016 och blev ett franchisekoncept 2020.
 • Omsätter: 1-1,5milj per stad
 • Antal FT: Idag är vi 2 franchisetagare i Sverige samt 1 egen enhet
 • Vi vill främja barn till ett hälsosamt liv genom att bli rörelserik från start
 • Lediga distrikt: Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Linköping
 • Bransch: Hälso & friskvård
 • Län: Flera
 • Egen insats: Upp till 250 000:- (Mer info)
 • Status: Ny enhet

Om oss

MiniStuds är rörelseglädje, frihet och utveckling för de allra minsta. Vårt mål är att visa hur roligt det kan vara att röra sig – hur det leder till självsäkerhet och kroppskontroll. Tillsammans i små grupper, utvecklar vi både kroppens och knoppens funktioner. Samspelet mellan hjärna och kropp ger tryggare och starkare barn. Vi är övertygade om att en bra, rolig och aktiv start i livet skapar bra förutsättningar för framtiden.

miniStuds är en verksamhet som är något unikt och något utöver det ”vanliga”. Vi har starkt fokus på varje individuellt barn, erbjuder utmanade övningar i en fantastisk och trygg miljö, vilket skapar enorm utveckling hos barnen. Genom att starta redan vid 4 månaders ålder ger vi barnen en fantastisk möjlighet att bygga en stark grund. Efter gympapasset äter vi mellanmål tillsammans, vilket stärker den familjära känslan ytterligare. Våra unika detaljer och värderingar skapar ett vinnande och hälsofrämjande koncept!

Vårt koncept

Med ett unikt och beprövat koncept är det dags att hjälpa fler barn! Vill du vara med på resan? Vi letar just nu efter engagerade och likasinnade själar att starta upp och driva miniStuds verksamhet på fler platser i Sverige. miniStuds säkrar allt ni behöver för att starta upp, ni fixar enbart lokal (om vi inte hunnit före och säkrat lokal redan).

Ni får tillgång till miniStuds unika och beprövade koncept och varumärke. Under hela startprocessen får ni stöd och support av miniStuds Sverige AB, både inom motorik, övningar, koncept, ekonomi och marknadsföring!

Som franchisetagare får du tillgång till miniStuds välbeprövade affärskoncept som ger dig stora möjligheter att driva en lönsam verksamhet. Innan du blir franchisetagare går vi noga igenom kalkyler och förutsättningar för att du ska lyckas. Vi hjälper dig med allt från att bilda bolag till uppstart av din gympaverksamhet. Du får tillgång till vår övningsbank, hemsida, utbildning, marknadsföring och löpande support.

Profil

Vi söker dig som:

 • Brinner för att arbeta med barn och hälsa
 • Stor social kompetens och goda ledaregenskaper
 • Är serviceinriktad, vi tittar alltid på verksamheten ur barnets och förälderns upplevelse och ger det där lilla extra
 • Vill vara en del av verksamheten i ett härligt samarbete där alla bidrar med sin del
 • Är beredd att jobba i gymparummet och kan lägga tid och engagemang som är grunden för lönsamhet
 • Har en stabil ekonomi och ett startkapital/möjlighet att ta lån för att komma igång med verksamheten.

Din egen insatts är avgörande för hur framgångsrik din verksamhet blir. miniStuds stöttar och hjälper dig längs vägen och du har dessutom kontakt med de andra Franchisetagarna som delar med sig av kunskap och erfarenheter.

Franchisetagare berättar

Vad skulle du säga är det allra bästa med att vara franchisetagare i miniStuds?

Det bästa med att vara franchisetagare i ministuds är att få vara en del av barns utveckling och hälsa! Att få se hur glada barnen är i vårt gymparum och att se att vår verksamhet gör nytta för barnen både nu och senare i livet! Även att få hjälpa barn att nå nya motoriska mål. miniStuds har ett väl utarbetat, genomtänkt och beprövat koncept som känns proffsigt och gör det enkelt att snabbt komma igång. Att få hjälp med allt vad gäller uppstart, marknadsföring och bokföring mm gör att tröskeln att nå drömmen om att driva något eget blir avsevärt mycket lägre! Linda och Madelen finns alltid nära till hands för frågor och det är ett stort plus!

Informationsträff

ÖPPNA INFORMATIONSTRÄFFAR
Du är varmt välkommen att boka plats till våra öppna informationsträffar där vi kommer att berätta mer om vad det innebär att starta eget miniStuds.

DIGITAL sändning ”Starta eget miniStuds” 30 maj kl. 18.00 – 18.30

FYSISK infoträff ”Starta eget miniStuds” i Göteborg den 31 maj kl. 18.00 -19.00

Klicka här för att anmäla dig!

Bilder

Film

Visste du att...

Att stillasittande och inomhusvistelse har ökat bland alla grupper i samhället kommer knappast som en överraskning. Men visste du att bara 44 respektive 22 procent av pojkarna och flickorna i vårt land rör på sig enligt rekommendationen om minst 60 minuters måttlig fysisk aktivitet per dag?

Kontaktperson

Namn: Madelen Rossköld, Delägare och VD miniStuds Sverige AB
Huvudkontor: Halmstad
Tel: 0761-660501
E-post: madelen@ministuds.se

Kontaktperson

Namn: Linda Arnrup, Ansvarig miniStuds Halmstad samt delägare och koncept-ansvarig i miniStuds Sverige AB
Huvudkontor: Halmstad
Tel: 072-3083111
E-post: linda@ministuds.se

Räkna på att starta eget

Kontakta banken för finansiering av att starta detta koncept.

Senast nytt om franchise?

Anmäl dig till Franchisetorgets nyhetsbrev:

Anmäld dig till vårt kostnadsfria Starta Eget Community: